Nieuws

De Groene Chef
Let op! Dit artikel is al 178 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vegan concept De Groene Chef keert terug naar binnenstad als onderdeel van Mercado Emma

Goed nieuws voor iedereen die de vegan maaltijden van De Groene Chef al enige tijd mistte in de Tilburgse binnenstad. De zaak wordt vanaf 17 september onderdeel van Mercado Emma, de nieuwe pop-up versmarkt in de Emmapassage.

Eerder was De Groene Chef al succesvol in het FoodLab van Bank15. Sinds juli 2019 lag de focus op vegan catering en het geven van kookworkshops.

Wisselende dagmenu’s

Eigenaresse Alexandra van Rijen: “We zijn superenthousiast over deze nieuwe samenwerking met Mercado Emma. Onze klanten en duizenden volgers gaan hier écht blij van worden, en wij ook!”

De Groene Chef gaat werken met wisselende dagmenu’s, waarbij een aantal van de populaire klassiekers aan bod komen. Zoals altijd zijn alle ingrediënten waarmee gewerkt wordt 100% vegan en veelal biologisch. De zaak is geopend van donderdag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 20.00 uur. Je kunt dan komen genieten van een verse lunch of vegan diner.

Op de overige openingsdagen vind je de producten van De Groene Chef in de koelvitrine van Mercado Emma. Alexandra: “Zo kun je er ook lekker thuis van genieten.”

Mercado Emma

Mercado Emma is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 – 20.00 uur. Live Cooking met De Groene Chef vindt plaats van donderdag t/m zaterdag van 12.00 – 20.00 uur. Vanwege het pop-up karakter is reserveren niet mogelijk.