Nieuws

Lanette Institute
Let op! Dit artikel is al 456 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Verborgen parel in Tilburg Oud-Noord: LANETTE Institute

In Tilburg Oud-Noord vind je LANETTE Institute: een schoonheidsinstituut waar kwaliteit, vakkundigheid en gegarandeerd resultaat op nummer één staan. Aan het roer staat eigenaresse Netty Dekkers, een Tilburgse met al meer dan 36 jaar ervaring in de branche. Met haar instituut hoopt ze zowel mannen als vrouwen op een veilige en professionele manier te helpen met huid- en lichaamsproblemen. Tijd voor een interview!

Netty kan gerust een beauty-goeroe genoemd worden. Naast LANETTE Institute runt ze bijvoorbeeld ook LANETTE Medical Beauty: een internationale academie gespecialiseerd in opleidingen, producten en apparatuur voor professionals. En, als er toch zoveel kennis in huis is, kun je er natuurlijk net zo goed consumenten mee helpen.

Luxe & krachtige behandelingen

Bij LANETTE Institute kun je terecht voor onder andere anti-aging, huidverbetering, huidverjonging en lichaamsverstrakking. Allemaal uitgevoerd door geschoold personeel. “Wij bieden luxueuze en krachtige (semi-medische) behandelingen door te werken met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste technologieën,” vertelt Netty. Mede door haar werkzaamheden als LANETTE medical beauty training expert, kent ze de apparatuur door en door. “Ik denk dat dat toch wel een van onze sterkste punten is.”

Goed om te weten: bij LANETTE Institute wordt alleen maar gewerkt met FDA (Amerikaanse Food and Drugs Administration) goedgekeurde apparatuur. “Dit, samen met onze up-to-date training, zorgt voor eerste klas resultaten.”

Iedereen is welkom

Netty vindt het erg belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij LANETTE Institute. Wat voor huid- of lichaamsproblemen je ook hebt en of je nu man of vrouw bent, iedereen wordt gerespecteerd en op een professionele manier geholpen. “Beauty behandelingen zijn niet alleen voor vrouwen, ook mannen hebben hier behoefte aan. Ieder persoon is anders en elke huid is anders, wij bieden daarom speciale behandelingen en producten voor de moderne man.”

Heb je behoefte aan een adviesgesprek? Of ben je benieuwd naar de verschillende behandelingen die LANETTE Institute aanbiedt? Neem dan even een kijkje op de website voor meer informatie.

Beauty talk

Ten slotte nog een tip voor iedereen die wil weten hoe bepaalde apparatuur of behandelingen werken en welke effecten deze hebben. Netty is sinds kort gestart met haar eigen YouTube, Instagram en Facebook kanaal: ‘Beauty talk by Lanette’. “De ene keer vertel ik over cryolipolyse, de andere keer over hyaluronzuur. Ik heb zelfs twee artsen die mij volgen. Dat is toch wel heel cool!”

Lanette
Eigenaresse Netty Dekkers

Reageer op dit bericht