Nieuws

heuvelpoort
Let op! Dit artikel is al 1260 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Verbouwing Heuvelpoort halverwege (fotoreportage)

De verbouwing van het voormalige winkelcentrum Heuvelpoort is halverwege. De voormalige bioscoop is inmiddels volledig gesloopt en er wordt hard gewerkt om de nieuwe parkeergarage in december te heropenen. 

Foto’s: Corné Hannink

In juli en augustus gaat de parkeergarage helemaal dicht. Dan gaat de opbouwfase in (één van de laatste fases van de verbouwing). In de maanden dat de Heuvelpoort gesloten is, krijgt de garage er maar liefst vier verdiepingen bij. T Drinks, Taste!, Tropical, Basic Fit en Mercure blijven de hele verbouwing geopend.

In september gaan niveau 0 en niveau 1 weer open. Wanneer de garage helemaal wordt opgeleverd, telt de Heuvelpoort 378 parkeerplaatsen op twaalf parkeerniveaus, verdeeld over zes verdiepingen. Verder worden er twintig oplaadpalen voor elektrische auto’s geplaatst en is de parkeergarage 24 uur per dag geopend.

Fotoreportage verbouwing Heuvelpoort

Onze fotograaf Corné Hannink neemt regelmatig een kijkje in de Heuvelpoort en neemt dan uiteraard zijn fotocamera mee. Dit levert hele mooie beelden op. Bekijk hieronder de fotoreportage van de vorderingen.

verbouwing-heuvelpoort
De voormalige bioscoop is inmiddels uit de Heuvelpoort verwijderd.
Heuvelpoort
Binnenkort wordt er gestart met ‘de opbouwfase’. Dit is één van de laatste fases van de verbouwing.
Heuvelpoort
Nu nog vol puin, straks wellicht de plek waar jij je auto parkeert tijdens het shoppen.
heuvelpoort
Er wordt hard gewerkt in de Heuvelpoort.

Reageer op dit bericht