Nieuws

jamie's pizzeria
Let op! Dit artikel is al 215 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vergeet kalkoen & kreeft tijdens kerstperiode: Jamie Oliver’s Pizzeria serveert driegangenmenu

Traditioneel staat de kerstperiode natuurlijk bekend als een tijd waar we culinair flink uitpakken. Denk aan kreeft, kalkoen, wild, kaviaar en andere gekke toestanden die we normaal niet eten. Maar wij weten dat de nuchtere Tilburger meer volgens het ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ principe leeft.

Ook voor deze Tilburger heeft de horeca in Tilburg genoeg te bieden: een feestelijk driegangenmenu bij Jamie Oliver’s Pizzeria bijvoorbeeld. Vanaf 22 november serveert de pizzeria van de wereldberoemde Britse chef-kok dit ‘festive’ driegangendiner.

Op het menu

Je kunt gedurende de kerstperiode bij Jamie Oliver’s Pizzeria kiezen tussen het grote feestmenu en het ultieme feestmenu. Op het menu staat onder andere een heerlijke winterse soep, pasta, lasagne, uiteraard pizza’s, cheesecake en een brownie. Of wat denk je van een heerlijk vispakketje of kip uit de oven? Voor het grote feestmenu betaal je €22,50 en voor het ultieme feestmenu €29,50. Je kunt je maaltijd extra feestelijk maken met een glas prosecco vooraf en limoncello als afsluiter. Ook goed om te weten: op aanvraag is er ook een vegetarisch menu beschikbaar.

jamie's pizzeria

Reserveer direct

De pizzeria van Jamie Oliver is pas een halfjaar geopend in Tilburg maar heeft al een plekje in de harten van de Tilburgers bemachtigd. Je kunt het restaurant vinden op het Pieter Vreedeplein middenin het bruisende centrum van ons mooie stadje. Op het menu staan simpele en (h)eerlijke gerechten gemaakt van de beste duurzame ingrediënten. Je kunt je kerstdiner boeken op de website van Jamie’s.

Reageer op dit bericht