Ben jij op zoek naar een (nieuw) huis of wil je graag een keer gluren bij de buren? Zaterdag 30 maart tussen 11:00 en 15:00 uur kun je zonder afspraak huizen bekijken en vergelijken tijdens de NVM Open Huizen Dag.  

Kopers en zoekers doen massaal mee aan de Open Huizen Dag. Alle huizen die meedoen met de Open Huizen Dag kun je bekijken op de website van Funda. Op het moment dat je een woning bezoekt, zal de eigenaar van het huis aanwezig zijn en klaar staan om je directe vragen te beantwoorden.

Tips voor de Open Huizen Dag

Tilburgse parels

Wij hebben zelf ook een rondje op Funda gedaan en hebben drie pareltjes voor jullie op een rijtje gezet.

Villa in de Blaak

Aan die Vliestroom in de Blaak staat deze ruime villa met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers te koop. De villa is in 1996 gebouwd en je betaalt er €735.000,- voor.

Open Huizen Dag
Foto: Funda
Open Huizen Dag
Foto: Funda

Jaren ’30 woning in de Langestraat

Aan de Langestraat in het Dwaalgebied staat deze verrassende jaren ’30 woning met heerlijke stadstuin te koop. De woning is gebouwd in 1935 en heeft een vrijstaand atelier. Voor €479.000,- woon je middenin het centrum.

Open Huizen Dag
Foto: Funda
Open Huizen Dag
Foto: Funda

Ruim appartement op het Pieter Vreedeplein

Is wonen in het centrum een droom van je en lijkt het je leuk om onze buurman te worden? Het appartement is gebouwd in 2007 en beschikt over drie kamers. Je betaalt €350.000,- om onze buurman te worden.

Open Huizen Dag
Foto: Funda
Open Huizen Dag
Foto: Funda