Nieuws

verhuizing
Let op! Dit artikel is al 499 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Verhuizing Kindercentrum Schout maakt weg vrij voor nog betere samenwerking

Kinderopvang Schout verhuist per 22 oktober naar de nieuwbouw binnen basisschool Christoffel aan de Schout Crillaertstraat in Zorgvlied. Daarmee verandert ook de naam van het kinderdagverblijf in Kindcentrum Christoffel. Met de verhuizing krijgt de samenwerking in de wijk tussen de kinder- en buitenschoolse opvang (BSO) met de basisschool beter vorm.

Verhuizing

De kinderopvang en BSO-locatie van Kinderstad verruilt de Schout Backstraat voor de naastgelegen Schout Crillaertstraat. Een modern gebouw, dat is ingericht in de stijl van het schoolgebouw uit de jaren 30-50, biedt ruimte aan de kinderen van 0 tot 13 jaar.

Monique Bolder, directeur van KC Christoffel: “Wij zijn heel blij met onze nieuwe locatie. Door de verhuizing wordt de samenwerking met de basisschool geïntensiveerd, wat de overstap naar de basisschool voor onze kinderen nog gemakkelijker maakt. Bovendien kunnen we in de uitdagende ruimtes beter invulling geven aan de belangrijkste thema’s binnen de kinderopvang en BSO – huiselijk en beweging. De tuin en keuken maken het daarnaast mogelijk om kinderen te leren over gezonde voeding.”

Rondleiding

Op 22 oktober 2018 is de verhuizing een feit. Begin 2019 wordt de opening groots gevierd samen met de basisschool. (Toekomstige) ouders die al nieuwsgierig zijn naar het resultaat kunnen bij Monique Bolder een rondleiding aanvragen, door een e-mail te sturen aan m.bolder@kinderstadtilburg.nl.

Reageer op dit bericht