Nieuws

vernieuwd communicatieconcept
Let op! Dit artikel is al 774 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vernieuwd communicatieconcept De Rooi Pannen beloond met prijs De Bonk

Het vernieuwd communicatieconcept van De Rooi Pannen is in de prijzen gevallen: donderdagavond 19 april ontving De Rooi Pannen samen met externe samenwerkingspartners New Brand Activators en Estate Digital een Bonk in de categorie ‘corporate communicatie extern’. De jury, bestaande uit een aantal experts uit de Brabantse communicatiebranche, roemde onder meer de ‘ijzersterke pay-off’ (zo echt kan leren zijn).

Vernieuwd communicatieconcept

Ook het concept waarbij De Rooi Pannen vloggers gebruikt om de school te promoten, werd als ‘bijzonder’ aangemerkt en als ‘uitstekend aansluitend bij de beoogde doelgroep’. Tot slot was de jury te spreken over het feit dat de vmbo- en mbo-school de vloggers ook prominent gebruikt heeft bij de campagnevoering (bijvoorbeeld in aanloop naar de open dag).

Een mooie extra prijs was de derde plaats die De Rooi Pannen haalde in de categorie ‘Merk van het jaar’. Alle aanwezige communicatieprofessionals mochten tijdens de uitreiking hun stem uitbrengen op wat zij het Merk van het jaar en de Maker van het jaar vonden. Samenwerkingspartner New Brand pakte ook nog eens het goud in de laatste categorie. Namens De Rooi Pannen waren Kees van Strien (College van Bestuur) en Jeroen Verschuren (hoofd PR-bureau) aanwezig bij de uitreiking.

“Intern hadden we er al een goed gevoel over, maar het is dan toch wel een hele eer als ook de vakmensen er zo positief tegen aan kijken”, vertelt een enthousiaste Van Strien. “Het geeft een gevoel van trots.” Aranca Janssen, projectmanager van New Brand Activators, keek ook erg positief terug op het project van onze nieuwe huisstijl en de samenwerking met ons. “Verfrissend en compleet zijn de eerste twee woorden die me te binnen schieten als ik terugdenk”, aldus Janssen.

De Bonk

De Bonk is een communicatieprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan Brabantse bedrijven die zich op een bijzondere manier onderscheiden hebben op communicatiegebied. Er zijn verschillende categorieën waarin bedrijven een Bonk kunnen winnen. De prijs is een initiatief van Communicatieclub Bourgondië (CBB).

Reageer op dit bericht