Nieuws

Schrobbelèr
Let op! Dit artikel is al 630 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vernieuwde rondleiding Schrobbelèr distilleerderij flinke ge-update

Sinds het openstellen van de distilleerderij in 2014, hebben inmiddels al vele mensen kunnen genieten van de rondleiding bij Schrobbelèr. Het is een ontdekkingstocht door het verhaal achter Schrobbelèr en het product zelf. Na vier jaar blijft het enthousiasme voor een bezoek toenemen. Daarom heeft Schrobbelèr de rondleiding een flinke upgrade gegeven.

Beleving

Schrobbelèr is een product dat onlosmakelijk is verbonden aan de kernwaarden glimlach, warmte en vriendschap. Het zit in het DNA dat door ontdekker Jan Wassing in de jaren ’70 is meegegeven. Directeur Jan Eijsermans: “Schrobbelèr heeft een rijke historie en dat willen we graag delen met liefhebbers van onze kruidenlikeur. Deze kernwaarden vormen de rode draad in alles wat we doen. Dus ook in de manier waarop we de rondleiding laten beleven. In 2014 hebben we een hele mooie basis weggezet om mensen kennis te laten maken met de sfeer van Schrobbelèr. We hebben dit nu veel verder doorgevoerd, tot in de kleinste details. Als mensen bij ons komen willen we ze een gezellige en onvergetelijke middag geven en een glimlach die wel even blijft hangen.”

Verbouwing en lift

Om de beleving tot in detail te laten zien, ruiken en proeven was een flinke verbouwing nodig die in totaal vijf maanden heeft geduurd. Bezoekers worden tijdens een bezoek op meerdere momenten verrast. Qua sfeer en afwerking past het helemaal bij de Schrobbelèr stijl. Naast de reeds bestaande productiehal en het Proeflokaal ontvangen we onze gasten nu ook in een heus Kruidendepot, Theater en worden de zintuigen getest in het Smaaklab. Daarnaast zijn er ook praktische zaken aangepakt. Zo is er voortaan een lift aanwezig waardoor minder mobiele personen gemakkelijk kunnen aansluiten. De rondleiding vindt namelijk plaats op de eerste verdieping van het pand.

Rondleiding

Elke zaterdag en zondag organiseert Schrobbelèr een rondleiding waar iedereen bij aan kan sluiten. Een entreekaart is wel nodig en deze is online verkrijgbaar via de website van Schrobbelèr, www.schrobbeler.nl. Met een groep komen kan ook, vanaf 15 personen op doordeweekse dagen. Hiervoor is reserveren noodzakelijk via de website.

Schrobbelèr

Schrobbelèr is een kruidenlikeur en bevat 21,5% alcohol. Het is gemaakt op basis van 43 kruiden. Deze Brabantse traditie ontstond in de jaren ’70, in het huisbarretje van Jan Wassing. Inmiddels is de bekendheid van Schrobbelèr de huisbar ver ontgroeid. De beleving rond het product is echter overal onveranderd aanwezig: glimlach, warmte en vriendschap.

Reageer op dit bericht