Nieuws

Let op! Dit artikel is al 191 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Verrassingspakketten & heerlijke broodjes: Eetwinkel Prins Heerlijk weer geopend

Wegens de coronacrisis was ook het sociaal-maatschappelijke horecazaakje Prins Heerlijk in het Dwaalgebied tijdelijk gesloten. Maar goed nieuws voor alle gasten die Prins Heerlijk missen: vanaf maandag 21 april zijn ze weer beperkt op.

Afhalen & bezorgen

Je hebt dan de mogelijkheid om verschillende heerlijke belegde broodjes af te halen of iemand te verrassen met de vele verrassingspakketten die ze aanbieden. Nog nooit een broodje van Prins Heerlijk op? Ze zijn heerlijk! En nog fijner: tegen een (h)eerlijke prijs. Zo zijn de sandwiches rijkelijk belegd en werken ze met huisgemaakte en verse producten voor om en nabij de 5 euro. Ook de huisgemaakte punten appeltaart zijn weer af te halen. Daarnaast maken ze taarten op bestelling. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Overigens is het ook mogelijk om je bestellingen in Tilburg te laten thuisbezorgen.

Verrassingspakketten

Wil je iemand verrassen of een lekker pakketje afhalen voor het weekend? Prins Heerlijk biedt verschillende pakketjes met lekkernijen aan. Van pakketten met de lekkerste kaasjes tot borrelpakketten en van een Moederdagpakket tot verschillende pakketten voor liefhebbers van speciaalbieren. Meer informatie over de verschillende pakketten en de mogelijkheden tot afhalen en thuisbezorgen, vind je op de website. Ook de openingstijden van de eetwinkel zijn hier te vinden.

Let op: bij afhaal kan enkel worden betaald met pin.

Reageer op dit bericht