Nieuws

online veiling de lollipop
Let op! Dit artikel is al 375 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Verschillende BN-ers helpen Café de Lollipop met een online veiling

De ondernemers van Café de Lollipop proberen tijdens de horecasluiting van alles om het hoofd boven water te houden en inkomsten te werven. Zo openden ze onlangs een corona snelteststraat. Helaas besloten ze die vanwege kritiek ook weer te sluiten. Maar gelukkig is er een nieuw initiatief dat de ondernemers van De Lollipop wil helpen: een online veiling. 

Voor de online veiling wordt De Lollipop ondersteund door het SBS6-programma ‘Crisis in de tent’ van Herman den Blijker en Annemarie van Gaal. In totaal worden er twintig leuke veilingen opgezet in samenwerking met veel bekende Nederlanders waar jij op kunt bieden.

Online veiling

Veel bekende Nederlanders zetten zich in om Café de Lollipop te helpen. Zo kun je bijvoorbeeld bieden op een meet & greet met Coen en Sander, een privé zangles van Karin Bloemen, een viergangenmenu voor thuis die wordt verzorgd door het restaurant van Herman den Blijker, een make-over door Olcay Gulsen en veel meer.

Je kunt mee bieden op de verschillende veilingen via de website van Vakantieveilingen. De opbrengsten gaan naar Café de Lollipop. Naast hetgeen wat hierboven al is benoemd, kun je ook bieden op een gesigneerd wijnpakket van familie Meiland, de koksbuis van Herman den Blijker, een originele Lingo-bal en veel meer.

Meer informatie

Wil je meer weten over de online veiling? Check dan vooral de website van Café de Lollipop. Op de hoogte blijven van alles wat speelt rondom het café aan de Paleisring in Tilburg? Volg ze dan ook even via Facebook.