Veul Gère genomineerd: Beste Carnavalskraker 2013

De Tilburgse carnavalsvereniging Veul Gère heeft dit jaar de handen ineengeslagen met niemand minder dan Clown Bassie voor dé carnavalskraker van 2013. De single genaamd ‘Onze auto rijdt op alcohol’ is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels is het nummer al bijna 50.000 keer bekeken op Youtube en andere video-sites en wordt het in vele kroegen en zalen gedraaid. Daarnaast is het nummer genomineerd voor de titel ‘Beste Carnavalskraker 2013’ door Omroep Brabant.

De jaarlijkse verkiezing van de regionale zender is gekoppeld aan het populaire TV- en Radio-programma ‘3 Uurkes Vurraf’. Hierin wordt de officiële aftrap van Carnaval gevierd. Het populaire programma wordt op vrijdagmiddag 8 februari live uitgezonden en Clown Bassie & Veul Gère geven hier een spetterend optreden.

Tijdens de uitzending wordt bekend gemaakt welke van de genomineerde carnavalskrakers de meeste stemmen heeft gekregen van het publiek. Uiteraard hopen Bassie en de mannen van Veul Gère deze eer te krijgen!

Er kan tot en met donderdag 7 februari gestemd worden via onderstaande link: https://web.omroepbrabant.nl/carnaval/kiesjekraker/stem_470.asp?id=29