Nieuws

veul gère
Let op! Dit artikel is al 718 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Veul Gère lanceert nieuwe single ‘Liever schuin erin dan recht d’r neffe’

Op vrijdag 6 januari presenteert C.V. Veul Gère de nieuwe carnavalssingle ‘Liever schuin erin dan recht d’r neffe’ in Café Brandpunt op het Piusplein in Tilburg. Het nummer is de opvolger van carnavalskrakers als ‘Wa Trèkte Aon?! (Meej Carnaval!)’, ‘Speciaole Friekendèl’ en ‘De Grozzie van Mèn Buurvrouw’. Ook de bijbehorende clip beleeft deze avond haar premiere.

Carnavalsvereniging Veul Gère brengt ieder jaar een carnavalsplaat uit en deed dat eerder in samenwerking met Peter Smulders, Clown Bassie en Ferry van de Zaande. Liever schuin erin dan recht d’r neffe is de tweede single die de vereniging zonder hulp van andere artiesten lanceert. Dat Veul Gère het ook op eigen kracht kan, bleek vorig jaar al toen ze met Wa Trèkte Aon?! de grootste carnavalskraker werden bij de verkiezing van Giel Beelen op 3fm. Het was de tweede keer dat de Tilburgse carnavalsvereniging deze prijs in de wacht sleepte.

Om in de stemming te komen

11 jarig bestaan

Veul Gère zag in 2006 het levenslicht en dat betekent dat de Tilburgse heren dit jaar voor de 11e keer in groepsverband carnaval vieren. En dus is het dubbel feest want 11 jaar betekent een lustrum in carnavalsland. Er zullen dit seizoen dus nog meer festiviteiten volgen om deze verjaardag te vieren.

Tijdens de cd presentatie zijn er behalve een optreden van Veul Gère optredens van onder andere Goirlenaar Johnny Purple, De Dorini’s en een verrassingsact. De entree is gratis.

  • CD Presentatie C.V. Veul Gère
  • Vrijdag 6 januari 20.30 uur
  • Cafe Brandpunt
  • Piusplein 7 in Tilburg

Reageer op dit bericht