Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1859 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Veul Gère wint titel ‘Carnavalshit van het jaar’ bij Giel

Wa trekte aon mééj carnaval? Lilleke wèève! Ook dit jaar maakte Veul Gère weer een heerlijke carnavalskraker en ook dit jaar valt die goed bij carnavalsvierders. Resultaat: de titel ‘Carnavalshit van het jaar 2016’ bij Giel, live op 3FM. Bekijk ook eventjes ons overzicht met carnavalskrakers die jij dit jaar zeker gaat horen. 

Veul Gère

In 2014 won Veul Gère de titel ook al eens. Destijds was het nummer ‘De Grozzie van mèn buurvrouw’ de hit die in heel Tilburg en omstreken te horen was. Daaraan werkte ook Ferry van de Zaande mee. Dit jaar werd ervoor gekozen om zelf een nummer op te nemen. Dat werd ‘Wa Trèkte Aon’. Ferry van de Zaande en Fred van Boesschoten zaten uiteraard ook niet stil. Zij maakten het nummer ‘De vakman’.

In 2015 greep Veul Gère net naast de titel met het nummer ‘Speciaole Friekendèl’. Dit jaar waren de mannen ruim 10 concurrenten te slim af in de ochtendshow van Giel Beelen. Aanstaande vrijdag kan Veul Gère ook bij Omroep Brabant een prijs in de wacht slepen. Jij kan de mannen aan de dubbel helpen door te stemmen!

En aangezien de eerdere carnavalskrakers ook toppers waren, hebben we ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!

Reageer op dit bericht