Nieuws

bierevenementen
Let op! Dit artikel is al 298 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vier bierevenementen dit weekend: Dwaalboktour, Trappistenbier weekend en meer!

Dit paasweekend zijn er in het centrum van Tilburg weer vier leuke bierevenementen waar jij samen met je vrienden/familie (gratis) naartoe kan. Eerst een goede bodem leggen bij opa en oma en daarna lekker de hort op! Benieuwd naar de bierevenementen in Tilburg? Check het hieronder.

Tilburgse bierevenementen

Dwaalboktour in het Dwaalgebied

Op eerste paasdag, zondag 1 april, vindt voor alweer de achtste keer de Dwaalboktour plaats in het Dwaalgebied van Tilburg. In deze lente-editie staan weer de frisse, lichte en fruitige bieren centraal en hiervan zijn er maar liefst 14 (waaronder een hoop bijzondere en nieuwe) die je kunt proeven in een van de deelnemende horecazaken.

Net als voorgaande jaren kun je terecht bij: Eetcafé Langeboom, De Burgerij, Het Wapen van Tilburg, Little Devil, Biercafé Kandinsky, Buutvrij en Café Jack’s. Elke locatie schenkt twee verschillende dwaalbokbieren, deze bieren kosten €2,50 per glas. Ook biedt elk café een lekkere bite van het huis aan. De Dwaalboktour duurt van 14:00 uur tot 20:00 uur.

Trappistenbier weekend

Het zesde trappistenbier weekend bij Café Hoegaarden met hele mooie trappisten bieren van het vat en de fles. Diverse proefplankjes, lekkere hapjes, trappistenkaas etc. etc. Dit keer een weekend van vier dagen, wat betekent lekker lang genieten.

Onder andere op de tap: La Trappe Oak Aged dec. 2016, La Trappe Dubbel Special edition, Zundert, Chimay blauw 2016, La Trappe Quadrupel 2016, La Trappe Tripel en La Trappe isid’or. Op fles onder andere: La Trappe oak aged Batch 10-18-19 en 21 t/m 29. Chimay blauw gerijpt op cognac en op rum vaten. Tre Fontane uit Italië, Spencer uit Amerika en natuurlijk alle andere trappistenbieren.

Willem II Bierstrasse

Stichting KingZine organiseert samen met Klein Café Van Horen Zeggen en Café de Boekanier op zaterdag 31 maart voor de wedstrijd Willem II – FC Utrecht de Willem II Bierstrasse. Ben je van plan om naar Willem II te gaan en wil je van te voren vast een lekker biertje nuttigen, kom dan naar de stadhuisstraat!

De Bierstrasse begint om 16.00 uur en de café’s hebben een fijne actie voor de middag: een halve liter Hertog Jan Weizener voor maar €5,50. Tijdens de Bierstrasse zal er ook buitenlands voetbal worden uitgezonden op grote schermen, om vast in de stemming te komen voor de wedstrijd van Willem II.

iPasen bij Berlijn Café

Voor de I.P.A. liefhebbers onder ons is er dit weekend ook een leuk bierevenement in Tilburg. Bij Berlijn Café aan de Korvelseweg, kun je zowel op eerste als tweede paasdag terecht voor iPasen. Zorg dat je veel I.P.A.’s probeert, want bij elke drie stempels ontvang je gratis een lekker hapje. Op eerste paasdag is er ook nog lekkere muziek van Mattanja, Joy en Bradley.

Iedereen is welkom tussen 12.00 en 22.00 uur en de entree is gratis!

Reageer op dit bericht