Vier dagen feest in hernieuwde Media Markt Tilburg

black friday

De hernieuwde Media Markt Tilburg heropent op donderdag 10 september om 09.30 uur zijn spiksplinternieuwe vestiging aan het Pieter Vreedeplein. De winkel heeft onder meer een compleet nieuw interieur gekregen. Om de heropening te vieren, is het vanaf 10 september vier dagen feest aan het Pieter Vreedeplein. Kinderen kunnen op de foto met prinses Elsa van Frozen en er zijn interactieve workshops, selfie-acties en een Wii Balance Board-competitie. Ook geeft de winkel maar liefst tweeduizend cadeaukaarten weg.

Peter Noordanus, burgemeester van Tilburg, en Edward van Lith, vestigingsdirecteur van Media Markt Tilburg, verrichten samen met alle leidinggevenden de officiële heropening. De verbouwing van de winkel heeft ruim drie maanden geduurd.

Powerservice

Een nieuwe aanwinst is de Powerservice-balie op de computerafdeling. Bezoekers kunnen hier terecht voor acute hulp aan hun laptop, tablet of smartphone. Medewerkers van Media Markt Tilburg staan hier permanent klaar om uitleg te geven of snelle reparaties te verrichten. Vooral het gloednieuwe interieur springt bij binnenkomst direct in het oog. De winkel is van de vloer tot aan het plafond in een nieuwe jas gestoken en heeft een compleet nieuwe, frisse look-and-feel. Ook de overzichtelijkheid is fors verbeterd: vanaf een breed looppad in het midden van de winkel zijn alle afdelingen in één oogopslag te zien. Het ruime aanbod aan producten (meer dan 30.000) is hetzelfde gebleven en ook alle medewerkers, waarvan velen al sinds dag één bij de vestiging werken, zijn gebleven.

mediamarktnieuw

Complete mediabeleving

Met de feestelijke heropening speelt Media Markt Tilburg in op de allerlaatste trends op gamegebied en mediagebruik. Met onder meer een vang en win spel, selfie-acties, een Wii-Balance Board-competitie en scan-en-win-acties zijn fraaie prijzen te winnen, zoals een combimagnetron, een ASUS zenpad, cadeaukaarten en mobiele telefoons. Ook valt er genoeg te beleven: kinderen kunnen op zaterdag 12 september tussen 12.00 en 17.00 uur op de foto met prinses Elsa van Frozen en op de witgoedafdeling vindt een kookworkshop plaats. “Met dit breed opgezette feest zorgen we voor een complete mediabeleving,” aldus Edward van Lith, vestigingsdirecteur van Media Markt Tilburg. Samen met zijn collega’s wil hij hiermee laten zien dat iedereen zoals vanouds, vanaf 10 september weer in Media Markt aan het Pieter Vreedeplein welkom is.