Nieuws

disneyklassiekers
Let op! Dit artikel is al 647 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vier Disneyklassiekers keren terug in Pathé Tilburg

Wil je samen met je kids naar de films waarmee jij bent opgegroeid? Of heb je zin om de klassieke filmhits van Disney nog eens op het grote doek te bekijken? In september zijn de Pathé Disneyweken waarbij de klassiekers Frozen, The Lion King, Toy Story en publiekskeuze Monsters Inc. in Pathé te bekijken zijn.

Tot 29 juli mocht het publiek kiezen wat de vierde film zou worden bij de Pathé Disneyweken naast de klassiekers Frozen, The Lion King en Toy Story. Een ruime meerderheid verkoos Monsters Inc. boven Cars, The Incredibles en Wall-E. De hele maand september staan 28 bioscopen, waaronder Pathé Tilburg, in het teken van de Pathé Disneyweken en kan jong en oud de Disneymagie opnieuw beleven op het grote doek. De vier films worden zowel in de originele, Engelstalige versie vertoond als in de Nederlands gesproken versie.

Disneyklassiekers

  • FROZEN Stap mee in de ijskoude wereld van Frozen en zie hoe Anna haar uiterste best doet om het hart van haar zus te laten smelten.
  • THE LION KING Het leeuwenprinsje Simba wordt als welp verstoten uit het koninkrijk, maar keert jaren later terug om zijn plaats op de troon te veroveren.
  • MONSTERS INC. Enge monsters jagen kleine kinderen in hun slaapkamers de stuipen op het lijf, maar zijn in werkelijkheid als de dood voor de kleine mormels.
  • TOY STORY Avontuurlijke animatiefilm over speelgoedcowboy Woody en speelgoedastronaut Buzz Lightyear de allebei de favoriet willen zijn van Andy.

Kun jij niet wachten om deze Disneyklassiekers op het grote doek te bekijken? Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl/disneyweken en aan de kassa’s van de bioscopen.

Reageer op dit bericht