Nieuws

eindejaarsborrel
Let op! Dit artikel is al 800 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vier je kerst- of eindejaarsborrel bij Boekhandel Gianotten Mutsaers

Het is bijna zover, tijd voor de kerst-of eindejaarsborrel. Heb je er wel eens aan gedacht om het bij Boekhandel Gianotten Mutsaers te vieren? Ze zorgen in de sfeervolle boekwinkel/lunchcafé voor een drankje met iets lekkers erbij; dit kunnen een paar borrelhapjes zijn maar ook een wat luxere invulling behoort tot de mogelijkheden. 

Kerst- of eindejaarsborrel

Je medewerkers krijgen een cadeaubon uitgereikt en kiezen een boek of cadeau-artikel. Er is eventueel een spreker, act of muziek. Je vult de avond of middag in zoals je zelf wilt. De eindejaarsborrels (of nieuwjaarsborrels) zijn zowel voor kleine als grote groepen te boeken.

Gianotten Mutsaers

Gianotten Mutsaers is een boekhandel met een ruim en uitstekend assortiment aan nieuwe boeken en tweedehands boeken. Zowel de bestsellers als literaire pareltjes en natuurlijk een groot assortiment aan boeken over Tilburg. Ook is er een ruim assortiment van aanverwante artikelen als wenskaarten, tijdschriften en leuke passende cadeaus. Er worden weer leuke evenementen rondom boeken en lezen georganiseerd. Ze hebben ook een webshop met snelle levering en natuurlijk verkopen ze ook e-readers en e-books.

Interesse?

Geïnteresseerd in de borrel bij de boekhandel? Neem contact op en ze informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt bellen naar 013 465 1111 of mail naar info@gianottenmutsaers.nl.

Reageer op dit bericht