Nieuws

hostel roots
Let op! Dit artikel is al 505 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vierde editie Kids Hotel strijkt tijdens herfstvakantie in Hostel Roots neer

In de herfstvakantie herhaalt Hostel Roots voor de vierde maal de “Roots kids hotel” actie, waarbij gezinnen maar liefst 25% korting krijgen op hun overnachting. Dit geldt al vanaf 1 nacht, maar met 2 of 3 nachten beleef je Tilburg optimaal. Hostel Roots is namelijk dé accommodatie om samen met kinderen bijzonder te overnachten in de verrassende stad Tilburg.

Foto: Edwin de Leeuw

Een jaar geleden bedacht Hostel Roots in samenwerking met 013straatjes het “kidshotel”. Hostel Roots is een toegankelijke plek voor gezinnen om te overnachten en vanuit daar een vrijblijvende route te volgen langs culturele en culinaire trekpleisters in Tilburg. Dit maal is het extra feest want de actie is uitgebreider dan ooit.

Meer samenwerkingen

Hostel Roots is ideaal voor gezinnen vanwege de verschillende familiekamers. Deze kamers beschikken over luxe bedden en een eigen badkamer. Voor de kinderen is er een stapelbed, entresol of baby bed, voor de ouders een tweepersoonsbed. Daarnaast is de oude bankkluis in de basement bar omgetoverd tot speelhoek en bioscoop. Hostel Roots begrijpt als geen ander: kinderen blij, ouders blij. Ondanks dat deze basis ingrediënten al voldoende zijn voor een fijn verblijf, biedt Roots Kids Hotel ook 25% korting op de overnachting. Anders dan voorheen is ook het ontbijt buffet dit keer inclusief de prijs.

De samenwerking met culinaire, sportieve en culturele partijen is ook weer uitgebreid. Festival Circolo, het Ontdeksstation en Pannenkoekenfabrique het Ketelhuis sluiten weer aan. Daarnaast hebben nu ook Doloris Meta Maze, Café Ovide en Boulderhal Block013 een verrassing in petto.

Door de aantrekkelijke prijs is het zelfs voor gezinnen uit de buurt ontzettend leuk om de stad op deze manier te beleven. De actie duurt 3 weken, zodat ook de zuiderburen er tijdens hun herfstvakantie van mogen profiteren.

Voor meer informatie en de promotiecode voor de 25% korting, bezoek je de website van Hostel Roots.

Roots Kids Hotel zonder overnachting

Ben je als Tilburger benieuwd naar Roots Kids Hotel zonder overnachting? Geen probleem. Loop gewoon eens binnen. De koffie wordt vers gezet en kinderen zijn welkom in de kluis waar ze zich vermaken met spellen, de speelhoek of genieten van een film naar keuze in de bios.

 

Reageer op dit bericht