Nieuws

Let op! Dit artikel is al 719 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vijfdaags Festival neemt de Paleisring over tijdens carnaval: ’t Groôte Pleinfestijn

Carnavalsvierders opgelet! Dit jaar heeft Kruikenstad er weer een groots vijfdaags evenement bij: ’t Groôte Pleinfestijn op de Paleisring. The Cat’s Back, ’t Elfde Gebod, ’t Groen-Oranjestraatje (Gin Fizz) en De Lollipop slaan namelijk de handen ineen voor dit groots opgezette evenement tijdens carnaval.

Wat je kunt verwachten? Een groot openlucht carnaval-festival met vijf dagen lang de leukste activiteiten en evenementen die worden georganiseerd door de carnavalsverenigingen die hun residentie bij bovengenoemde kroegen hebben.

Een klassieke groen-oranje kiosk vormt het podium en er komen op het hele plein grote overkappingen te staan. Zo kun je ook bij slecht weer (waar de organisatie niet op hoopt) lekker overdekt hossen. Inmiddels is het volledige programma bekend.

Programma ’t Groôte Pleinfestijn

De opzet van carnaval op de Paleisring is dit jaar groter dan normaal. Er komen dan ook tientallen artiesten, bandjes en dj’s langs. Denk aan DJ Fiësto, CV De Kapotte Kachels, Bennie Bekend en nog veel meer. Ook kun je dit jaar weer ‘Stillekes Hossen’ tijdens dé carnavals silent disco van Kruikenstad. Het volledige programma hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

't groôte pleinfestijn

Meer informatie

De verschillende activiteiten en evenementen op ’t Groôte Pleinfestijn worden georganiseerd door CV Kruik’m, Alaafterparty, K.V. De Fènpruuvers, Stillkes Hossen en De Nostalgieten. De entree is vijf dagen lang helemaal gratis. Voor actuele nieuwtjes rondom het evenement en meer informatie kun je het beste deze Facebookpagina in de gaten houden.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Reageer op dit bericht