Vijftien woningen Lourdeskade al vóór de start van de bouw verkocht

Wat voor Van de Ven wel duidelijk is, de woningmarkt trekt aan! Alle vijftien woningen van de tweede fase van het project Lourdeskade aan de Piushaven zijn reeds verkocht, binnenkort zal de bouw van de woningen starten.

Onlangs zijn er in het gebied ook 27 huurwoningen gebouwd volgens het concept “MorgenWonen”.  De woningen van MorgenWonen zijn zo compleet bij oplevering, dat de huurders meteen hun eigen spullen kunnen verhuizen. Vanaf 31 januari kunt u dat met eigen ogen ervaren in de modelwoning die iedere zaterdag van 11 tot 13 uur en iedere dinsdag van 15 tot 17 uur  geopend zal zijn.

Gezinswoningen en appartementen

In het wijkje, aan de kade van de Piushaven, worden nog meer woningen gebouwd. Fase drie: 16 gezinswoningen, en fase vier: 77 appartementen, zullen snel vervolg krijgen. Een gevoel van geborgenheid geeft Lourdeskade door zijn ligging en opzet. De straten zijn ontworpen met een speelstraatidee in het achterhoofd. Om de sfeer van de Piushaven in Lourdeskade door te trekken zal de kade langs de wijk compleet opnieuw worden ingericht. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt Lourdeskade hierdoor echt een wijk aan het water.