Nieuws

villa vredelust bosgebied
Let op! Dit artikel is al 257 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Villa Vredelust herstelt bosgebied rondom de horecazaak in oude glorie

Inmiddels hebben veel Tilburgers kunnen genieten van Villa Vredelust: de nieuwe horeca hotspot middenin Stadsbos013. De villa is afgelopen jaren getransformeerd tot prachtige horecalocatie. Men weet Vredelust al goed te vinden voor een hapje en drankje tijdens een wandeling door de prachtige Tilburgse natuur. 

Ook het gebied rondom Villa Vredelust is de laatste jaren getransformeerd van verwaarloosd bos tot waardig landgoed met hoge natuur- en recreatiewaarde. Hiervoor zijn paden aangelegd en dat is ook ten koste gegaan van verwilderde natuur rondom de villa. De ondernemers achter Villa Vredelust vinden dat het nu tijd is voor nieuwe aanplant om ook de natuur in oude glorie te herstellen.

Hulp van betrokken Tilburgers

Vrijdag 26 maart worden er in het gebied rondom Villa Vredelust ruim 450 struiken en 150 bomen geplant. Hiervoor kunnen ze alle hulp van betrokken Tilburgers goed gebruiken. Vind je het leuk om te helpen met het aanplanten en daarmee een steentje bij te dragen aan de verbetering en ontwikkeling van flora en fauna in het gebied rondom Vredelust? Meld jezelf dan aan door een mailtje te sturen naar info@villa-vredelust.nl. Natuurlijk houden ze rekening met de coronarichtlijnen.

Uiteraard zorgt Villa Vredelust voor een hapje en drankje. Ook ontvang je een leuke attentie ter herinnering aan jouw bijdrage die dag.

Over Villa Vredelust

Villa Vredelust is een rijksmonument dat de laatste jaren flink is verbouwd en in oude glorie is hersteld. Het is een prachtige horecalocatie geworden waar je straks – als corona onder controle is – kunt genieten van een lunch, borrel, diner, feestje, vergadering of trouwerij. Oftewel: een multifunctionele hotspot middenin de prachtige natuur van Tilburg.

Het interieur van de zaak ziet er top uit. Enkele blikvangers trekken direct de aandacht. Zo hangen er 1200 vogeltjes aan het plafond en heeft de zaak als een van de enige horecazaken in Nederland een aquariumbar.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er leeft en speelt rondom Villa Vredelust? Volg ze op Facebook en Instagram.