Vincents Tekenlokaal gaat weer open

Van Gogh

Na maanden met een gesloten voordeur gooit Vincents Tekenlokaal die op woensdag 5 november weer wijd open! Het tekenlokaal was vanaf eind juli gesloten door wateroverlast na enorme regenbuien.

De vloer was helemaal beschadigd en moest vernieuwd worden. Veel bezoekers werden teleurgesteld in de sluitingsperiode. Drie masterclasses konden niet doorgaan, kinderfeestjes moesten verzet worden, toeristen stonden voor een dichte deur. Maar de vloer is vervangen, de tekenschermen gaan weer aan en er kan weer volop digitaal getekend worden!

Op 5 november is de heropening! Bezoekers kunnen die dag gratis naar binnen. De eerste 25 bezoekers krijgen een DVD over Vincent van Gogh cadeau. Als pleister op de wonde worden ook twee extra gratis masterclasses georganiseerd op 15 en 16 november. Degenen die zich hadden aangemeld voor één van de afgelaste masterclasses hebben hierbij voorrang met het aanmelden. Maar er zeker nog plaats voor veel andere enthousiaste tekenaars.

Zaterdag 15 december komt Ivo van Leeuwen les geven, zondag 16 december geeft Sophie Heijkoop les. Aanmelden kan via een mailtje aan boekingen@vincentstekenlokaal.nl. Je krijgt bericht of mee kunt doen.