Nieuws

bijbanen
Let op! Dit artikel is al 199 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Voor alle scholieren & studenten: gave bijbanen bij FEBO, AH XL en Beekse Bergen

Wil je deze zomer op vakantie? Of lekker het weekend doorbrengen op het terras? Dan zal er als scholier of student toch ook wat bijverdiend moeten worden! Heb je nog geen bijbaan in Tilburg weten te vinden en kun je wel wat hulp gebruiken? Bekijk dan eens de onderstaande tips! 

Mocht jouw ideale (bij)baan er niet bijstaan, niet getreurd. Wij hebben meer dan 180 vacatures in (regio) Tilburg in onze vacaturebank staan. Neem dus zeker even een kijkje.

Leuke bijbanen in Tilburg

Nieuwe FEBO zoekt horecamedewerkers

Yes, na lang wachten krijgen we op 31 mei eindelijk onze geliefde FEBO terug! Hiervoor is zaak in het centrum van Tilburg op zoek naar horecamedewerkers. Als medewerker ben beheer jij de loketautomaten, bak je de lekkerste grillburgers en tap je het heerlijke roomijs. Ben je scholier of student en ben je bereid om op zaterdag of zondag te werken? Solliciteer dan meteen!

AH XL zoekt vakkenvullers

Wil je in de avonduren wat centen bijverdienen? Ben je minimaal 15 jaar oud? En ben je rond de 8 tot 12 uur per week beschikbaar? Dan is een bijbaan als vulploegmedewerker bij Albert Heijn XL wellicht iets voor jou! Niet alleen verdien je dan lekker bij, maar je maakt ook nog eens deel uit van een super gezellig team. Bekijk hier de vacature en solliciteer direct.

Beekse Bergen zoekt versterking voor de zomer

Met het hoogseizoen voor toerisme in zicht, is Beekse Bergen op zoek naar scholieren en studenten die het park willen komen versterken. Zo zijn ze bijvoorbeeld op zoek naar horecamedewerkers voor het Safaripark, een nachtreceptioniste, een horecamedewerker Speelland, keukenhulp en een afwashulp. Wil je meer weten of solliciteren? Bekijk dan hier alle vacatures op een rij.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht