Nieuws

Let op! Dit artikel is al 102 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Voor na de coronacrisis: tips voor leuke activiteiten in Tilburg

Tilburg is een leuke en gezellige stad waar van alles te doen is. Maar herken jij ook dat gevoel dat je soms in de stad loopt en gewoon even de inspiratie kwijt bent. Wat zullen we nu eens doen? Dan is de telefoon er natuurlijk snel bijgetoverd, om te ontdekken wat een stad als Tilburg jou te bieden heeft. Maarja, dan sta je daar, op je dagje uit, alsnog op je telefoon te kijken! Om dit te voorkomen hebben wij nu alvast wat leuke dingen op een rijtje gezet die jij in Tilburg kunt ontdekken.

Bijdrage van: Twenty Four Webvertising

Ga naar een spreker

Niet het eerste waar je aan zou denken, maar Tilburg is bij uitstek een stad waar ​evenementen plaatsvinden waar sprekers komen. Niet alleen is het erg leuk om hierheen te gaan, het is ook nog eens erg leerzaam. Combineer bijvoorbeeld het evenement met een leuke trip door de stad Tilburg. Op deze evenementen kun je enorm veel leren die je prive, of bijvoorbeeld in je business kunt inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld naar Jesse van Doren, ​spreker op het gebied van technologie​ gaan om te horen over de nieuwste ontwikkelingen van het afgelopen en komende jaar. Hij geeft lezingen, maar doet bijvoorbeeld ook interactieve brainstormsessies, waar in het verleden al de mooiste inzichten en zelfs samenwerkingen uit zijn ontstaan!

Jesse van Doren​, kan als keynote spreker urenlang vertellen over interessante onderwerpen en wordt dan ook vaak gevraagd bij evenementen en bedrijven.

Bezienswaardigheden in Tilburg

Zoals we al zeiden kun je buiten evenementen om de stad Tilburg verkennen. Tilburg is een unieke stad met allerlei verschillende bezienswaardigheden waar veel mensen niets van af weten. Dit is erg zonde want je wilt het eigenlijk niet missen! Ook als je zelf uit Tilburg komt zijn deze dingen erg leuk om eens te bezoeken. Je leert een andere kant van de stad kennen en komt meer te weten over de geschiedenis. We hebben een aantal dingen voor je op een rijtje gezet die je echt eens zou moeten doen:

  • Bezoek de stadsbrouwerij 013 en proef het lokale goud;
  • Neem een kijkje in het textiel museum;
  • Beleef de natuur in het natuurmuseum Brabant;
  • Volg een rondleiding door Schrobbelèr;
  • Loop eens door De LocHal.

Rondleiding door Tilburg

Als je voor een korte tijd in Tilburg bent en een hoop wilt zien, of als je gewoon geen idee hebt waar je naartoe moet gaan, kun je kiezen voor een rondleiding door de stad. Vooral toeristen kiezen hier vaak voor. Dit is ideaal om te combineren met een evenement van een dagdeel. Ga bijvoorbeeld met je personeel een dagje Tilburg in, om af te sluiten met een avondevenement! Een gids kan je alle leuke plekjes laten zien en laat je dingen zien die je zelf nooit zou vinden. Als je een tour doet, weet je zeker dat je alles gezien hebt en je bent ook nog een verzekerd van een leuke dag. Dit is dus zeker een aanrader om te doen! Let wel op, als je ’s avonds nog naar een spreker gaat luisteren, is een bierproeverij misschien geen goede dagbesteding…