Nieuws

vrijwilligersprijzen
Let op! Dit artikel is al 351 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Voordrachttermijn vrijwilligersprijzen 2018 geopend

Ken je een vrijwilliger uit de gemeente Tilburg die het verdient om in het zonnetje gezet te worden omdat hij/zij van onschatbare waarde is voor de samenleving? Ben je enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg? Lees hier voor meer informatie over de vrijwilligersprijzen 2018. 

Dan wordt je uitgenodigd om hen voor te dragen voor één van de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg. Op de website van Vrijwilligers Tilburg vind je hiervoor het speciale voordrachtformulier. Je voordracht(en) kun je insturen tot uiterlijk 24 augustus 2018.

Vrijwilligersprijzen

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten, wordt er ook dit jaar de Jongerenvrijwilligersprijs uitgereikt. Voorgedragen vrijwilligers die geboren zijn in of na 1997 komen automatisch in aanmerking voor deze prijs.

Vrijdag 5 oktober weten we wie de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van dit jaar in de wacht hebben gesleept. De feestelijke uitreiking wordt verzorgd door Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken. Zij stellen tevens het prijzengeld beschikbaar en zijn daarmee onmisbare partners!

Meer informatie? Kijk op de website of neem contact op met Susan van Schijndel, adviseur Vrijwilligerswerk, e-mail susanvanschijndel@contourdetwern.nl

Reageer op dit bericht