Nieuws

GOD.
Let op! Dit artikel is al 1271 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Voorstelling van de week: GOD. in Theaters Tilburg

Deze week lichten we een bijzondere voorstelling uit: GOD. De bijzondere voorstelling gaat over geloven in de breedste zin van het woord en is op woensdag 14 december in Theaters Tilburg te zien. 

GOD. is een voorstelling gemaakt door theatermakers Sanne Vanderbruggen, Benjamin Moen, Judith de Joode en Lisa Verbelen.

Associatief spel van taal

Hoe vaak nemen we nog een uur de tijd om een groot onderwerp in een gesprek uit te diepen? Vanuit diverse perspectieven benaderen ze in de voorstelling het thema geloven; door het te proeven, uit te spugen, neer te zetten en omver te schoppen, te herhalen en te rangschikken, in woord en gebaar. In een associatief spel van taal worden de kernelementen van religie onder de loep genomen. Door bevraging, overpeinzing, doorredenering, verwondering en een vleug humor pogen de kleurrijke makers van hier opnieuw betekenis aan te geven.

Kaartjes winnen?

In samenwerking met Het Zuidelijk Toneel mogen wij 5 x 2 kaarten weggeven. Wil je kans maken op twee kaartjes voor de toneelvoorstelling GOD? Doe dan mee met de prijsvraag en wie weet ben jij woensdag 14 december van de partij. Wil je zeker zijn van een kaartje? Bestel dan je kaartje via de website van Theaters Tilburg.

Reageer op dit bericht