Nieuws

vrijwilligersacademie
Let op! Dit artikel is al 336 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vrijwilligersacademie Tilburg bestaat 5 jaar

In 2019 bestaat de Vrijwilligersacademie Tilburg 5 jaar! En wie jarig is trakteert! Daarom organiseert de Vrijwilligersacademie Tilburg tot aan de zomervakantie naast kennisbijeenkomsten ook een zeer wisselend programma met uiteenlopende activiteiten voor alle vrijwilligers.

Ze trappen op 10 april af met een workshop Eat & Meet waar je Paashapjes leert maken. Maar ook een workshop Popclassics zingen, Wandelcoaching en een vaar- en kletsarrangement in de Piushaven staan tijdens het jubileumjaar op het programma.

Ontmoeten centraal

Via de Vrijwilligersacademie kunnen mensen kennis maken met allerlei facetten van het vrijwilligerswerk en elkaar ontmoeten tijdens de cursus- en of themabijeenkomsten. Veel vrijwilligers weten de ze al te vinden. Vrijwilligers zijn welkom om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. De uiteenlopende activiteiten van het jubileumprogramma bieden voor elk wat wils. Alle vrijwilligers in de gemeente Tilburg kunnen hieraan gratis deelnemen. Maar let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en vol is vol.

Over de Vrijwilligersacademie

De Vrijwilligersacademie is 5 jaar geleden opgericht met als doel kennis te vergroten die van belang is bij het doen van vrijwilligerswerk. De academie heeft een stedelijke functie. Ze biedt alle organisaties in de gemeente Tilburg die werken met vrijwilligers de kans om vrijwilligers extra kennis op te laten doen. Dit kan door het bijwonen van gratis workshops, presentaties en lezingen. Meer weten of het hele programma bekijken? Kijk op www.vrijwilligerstilburg.nl.

Reageer op dit bericht