Nieuws

vuurwerkverkooppunten in tilburg
Let op! Dit artikel is al 540 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Knallend het nieuwe jaar in: dit zijn de vuurwerkverkooppunten in Tilburg

Jaarlijks wordt de skyline van Tilburg tijdens de jaarwisseling opgefleurd met schitterend vuurwerk. Wil jij weten waar je het mooiste vuurwerk in Tilburg kunt scoren rond Oud & Nieuw? We hebben de vuurwerkverkooppunten in Tilburg voor je op een rijtje gezet.

De verkoop van vuurwerk is in Nederland toegestaan op 29, 30 en 31 december 2016. Voorafgaand kun je bij de meeste vuurwerkverkooppunten al wel bestellen en op één van deze dagen ophalen. Vuurwerk afsteken mag tussen 31 december 18:00 uur en 1 januari 02:00 uur. Per persoon mag je maximaal 25 kilogram vuurwerk aanschaffen en je moet minimaal 16 jaar oud zijn om vuurwerk te mogen kopen.

Vuurwerkverkooppunten in Tilburg

Groenrijk Tilburg

GroenRijk heeft ook dit jaar een samenwerking met Vuurwerkplanet en Zena vuurwerk waardoor je kwaliteitsvuurwerk kunt aanschaffen tegen scherpe prijzen. Om alvast in de stemming te komen geven ze op 23 december om 19:30 uur een vuurwerkshow waar je een deel van het assortiment kunt zien. Je kunt bij GroenRijk in de presentatieruimte vuurwerk bestellen en ook via de online webwinkel.

Vuurwerkgigant Van Hommel

Vuurwerkgigant Van Hommel verkoopt ook dit jaar weer betaalbaar vuurwerk op het randje van wat mag. Ze hebben spectaculaire aanbiedingen en hoe eerder je bestelt, hoe meer gratis vuurwerk je erbij krijgt. Voor advies ben je natuurlijk welkom in de winkel van Van Hommel.

Jan van Beurden in de Reeshof

Jan van Beurden is de enige zaak in de Reeshof waar je vuurwerk kunt kopen. Ze hebben een ruime parkeerplaats en je profiteert van mooie kortingen. Je kunt het vuurwerk van te voren bestellen op www.vuurwerktoppers.nl of www.janvanbeurden.nl.

Spijkers Fietsen

Ook dit jaar verkoopt Spijkers Fietsen rondom de jaarwisseling vuurwerk. Je kunt tot 30 december 23:59 uur online vuurwerk verkopen en het op komen halen aan de Ringbaan Noord. Ook bij Spijkers Fietsen hebben de scherpe deals en ontvang je gratis vuurwerk bij je bestelling.

Meer vuurwerkverkooppunten

Ook bij de volgende bedrijven kun je vuurwerk bestellen en afhalen:

Reageer op dit bericht