Nieuws

VVV Walking Dinner
Let op! Dit artikel is al 1169 dagen oud en wellicht niet meer relevant

VVV Walking Dinner uitgebreid met Piushaven

Vanaf 1 juni 2017 is het Walking Dinner van VVV Tilburg uitgebreid met restaurants in de Piushaven. Ontdek dit hippe en toffe deel van de stad tijdens het wandelen en dineren in dit sfeergebied.

Piushaven

De Piushaven is een omvangrijk gebied, grenzend aan het centrum van Tilburg, met als kloppend hart de haven. De Piushaven is een gebied volop in beweging. Afgelopen 10 jaar zijn er bijzonder veel nieuwe woningen, winkeltjes en eetgelegenheden gevestigd. De haven is hot & happening! In dit gebied worden diverse evenementen georganiseerd. Hoe gaaf is het als je je bezoek van een evenement kan koppelen met een heerlijke Walking Dinner.

Walking Dinner

Je kunt zelf kiezen in welke prijsklasse je jouw Piushaven Walking Dinner reserveert. Zo is er een midden klasse arrangement voor €32,00 per persoon of een luxe klasse arrangement voor €40,00 per persoon. Bij welke restaurants je terecht komt, is dus nog een verrassing!

Voor de prijs van het arrangement, krijg je het voorgerecht geserveerd door één restaurant en wandel je naar restaurant twee voor het hoofdgerecht. Daarna loop je voor het dessert naar het derde en laatste restaurant. In totaal breng je een bezoek aan drie restaurants. De genuttigde drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs en worden in elk restaurant apart verrekend.

Stadsgids

Wil je nog meer te weten komen over Tilburg tijdens het wandelen van restaurant naar restaurant, dan kun je gebruik maken van een stadsgids. In 2 x 45 minuten vertelt de stadsgids je van alles over de cultuur, natuur en historie van Tilburg.

Voor meer informatie over het Piushaven Walking Dinner arrangement stuur je een mail naar: vvvarrangementen@tilburg.nl of bereik je VVV Tilburg telefonisch op 013-5323725.

Reageer op dit bericht