Wa trèkte aon meej carnaval? Check hier de carnavalswinkels

carnavalswinkels in tilburg

Wa trèkte aon meej carnaval dees jaor? Was jij van plan je outfit van voorgaande jaren weer uit de kast te trekken? Schaajter naa es èùt, het is tijd voor iets nieuws! Bekijk hieronder het overzicht van carnavalswinkels in en rondom Tilburg. Schaf jij hier jouw pakkie aon?

[wpbrzone id=19]

Wij hebben een artikel geschreven over outfits die écht niet meer kunnen en een artikel over de nieuwste carnavalstrends voor 2017, kijk hier eens voor inspiratie!

Koopjeshal Tilburg

750 m2 aan carnavalsplezier én de grootste carnavalspecialist van Hart van Brabant. Koopjeshal Tilburg heeft haar assortiment uitgebreid met veel nieuwe producten die exclusief hier te koop zijn: onder andere pailletten, applicaties, speldjes en (gebreide sjaals). Ook hebben zij de grootste collectie aan groen-oranje producten. Hier kun je zowel fysiek als online shoppen.

Feestwinkel Van Hommel

Op zoek naar feestartikelen, carnavalskleding of thema feestartikelen? Dan ben je bij Feestwinkel van Hommel aan het goede adres. Fysiek shoppen? Bezoek dan de vestiging aan de Bisschop Zwijsenstraat. Liever online? Bekijk dan eens de website en krijg €15,- korting bij besteding vanaf €15,-.

Verkleedklerenonline.nl

Weet je niet waar je moet beginnen met zoveel keuze aan carnavalskleding? Verkleedklerenonline.nl biedt inspiratie voor de leukste carnaval kostuums. Wat is in en waar maak jij de blits mee? Zij helpen je! Als je met een grote groep verkleed gaat bieden ze jullie een groepenkorting. Last minute je carnavalskleding bestellen kan ook. Voor 21:30 uur besteld is morgen in huis. Liever naar de showroom? Breng dan een bezoekje aan de vestiging in de Watermanstraat.

Sengers

Dé carnavalswinkel in de Heuvelstraat. Sengers heeft een carnavalscollectie (met de laagste prijs in de regio) voor jong en oud. Zij hebben vestigingen op het Wagnerplein, de Westermarkt en de Heuvelstraat.

Carnavalsoutfit.nl

Elk kostuum en carnavalspak dat je bij Carnavalsoutfit.nl vindt is van topkwaliteit. Zij hebben ruim 20.000 verschillende producten, deze producten worden binnen 48 uur verzonden.

Feestshopper.nl (De Greef)

Voor een nieuwe outfit kun je terecht bij de mega carnavalsstore Feestshopper.nl (onderdeel van De Greef). Als je liever naar de winkel wil om een carnavalsoutfit te scoren breng dan een bezoekje aan de Bernard Loderstraat 35-37.

De feestspecialist

De welbekende feestspecialist aan de schouwburgpromenade heeft ook dit jaar weer een ruim aanbod aan feestartikelen. Alleen hier rondhangen met carnavalsmuziek is al een feestje!

Listex Snuffelhal

Bij Listex aan de Artemisstraat 1 in Tilburg-West kun je terecht voor tweedehands carnavalskleding. Zoals je van de Listex gewend bent, reken je per kilo af.

So Low

Als een feestelijke optocht door de carnavalsafdeling lopen langs kostuums en carnavalsaccessoires? Hiervoor kun je terecht bij So Low aan de Heuvelstraat.

Feestwinkel Oisterwijk

In Oisterwijk kun je bij Feestwinkel Oisterwijk terecht voor een uitgebreide collectie aan carnavalskostuums. Liever een kostuum huren in plaats van kopen? Het kan hier allemaal.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties, gekste foto’s en lekkerste menu’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg