Warme wollen truien van ski webshop Antrekk

antrekk

Op zoek naar een warme, wollen trui? Ga jij op wintersport of ben je gewoon graag lekker buiten bezig om te sporten of te werken onder alle weersomstandigheden? Dan mag een wollen trui niet aan je outfit ontbreken want het is natuurlijk wel de bedoeling dat jij jezelf warm kunt houden. Wollen kleding is ideaal wanneer je tijdens koude dagen verlangt naar warme en comfortabele kleding, kijk daarom op de site van Antrekk.

De voordelen van wol zijn:

  • Wol verwarmt beter dan katoen
  • Wollen kleding verkleurt niet
  •  Wol isoleert goed, met name de fijne wol soorten, doordat het reageert op je lichaamstemperatuur
  • Wol is niet belastend voor het milieu omdat het een natuurlijk materiaal is
  • Een kledingstuk van echt wol gaat niet lubberen maar blijft in model

Bij ski-webshop Antrekk vind je een mooie collectie wollen truien van het merk Kama. Je kunt hierbij kiezen tussen een wollen trui dames en een wollen trui heren.

Een wollen trui dames

De wollen truien van het merk Kama zijn gemaakt van 100% Merino wol welke afkomstig is van het Merino schaap. De wol van dit schaap wordt gezien als de beste kwaliteit schapenwol die er te verkrijgen is. Het is een zeer zachte wol die een fijne structuur heeft doordat bij een Merino schaap er tien maal zoveel haartjes per vierkante centimeter groeien dan bij een gewoon schaap. Ook heeft de wol antibacteriële eigenschappen, is deze anti-allergisch, licht van gewicht en heeft daarnaast zelfreinigende eigenschappen. Doordat de wol een Nanotech behandeling heeft ondergaan heeft deze een vuil- en waterafstotende werking. Zie voor meer informatie over de te verkrijgen wollen trui op de website van Antrekk.

Een Noorse trui

Ga jij helemaal voor een Scandinavische look met je warme trui? Dan kun je kiezen uit diverse, fijn gebreide truien van Kama Fashion en Function met authentieke Noorse retromotieven. Kijk voor voorbeelden op de Noorse trui pagina. Deze truien bestaan voor 50% uit Merino wol en voor 50% uit acrylgaren van Schoeller. Het garen is met Teflon behandeld zodat het vuil- en waterafstotend is. Deze truien zijn gemaakt van een door Bleusign goedgekeurde stof en hebben een originele YKK rits. Dit type metalen rits wordt vaak gebruikt in de wat zwaardere stoffen en is van topkwaliteit. Neem ook eens de tijd om te kijken naar de noorse truien sale op de website, wellicht kun je hier een goede en voordelige aankoop doen.

Drie tips voor een fijne wintersport

Hoewel de winter in eigen lang niet echt van de grond komt ligt er in de Alpen inmiddels als volop verse sneeuw. Veel Nederlanders trekken er daarom op uit voor een wintersport in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Omdat wij de kou nog niet echt gewend zijn is goed thermo ondergoed daarom geen overbodige luxe. Het drie lagen systeem: De ruimte tussen de lagen zorgt er namelijk voor dat de warmte, die je lichaam zelf produceert, blijft hangen. De lagen hebben dus een isolerende werking. De kinderen dienen tijdens de autoreis vermaakt te worden, waardoor een tablet met kinderliedjes ook erg handig kan zijn.

Softshell-kleding

Naast de uitgebreide collectie wollen truien kun je op de website van Antrekk ook terecht voor verschillende producten gemaakt van de softshell stof die ook zeer geschikt zijn voor outdoor sport activiteiten zoals wandelen, hicking, klimmen en zelfs skiën. Dit materiaal biedt uitstekend ademende eigenschappen en een goede bescherming tegen de wind. Daarnaast draagt het comfortabel omdat het licht van gewicht, elastisch en flexibel is. Er zijn van deze stof broeken, jassen, gevoerde windstopper beanies en handschoenen te verkrijgen. Voor de uitgebreide beschrijving en voor de gehele collectie kun je kijken op de website.