Nieuws

tilburg trappers
Let op! Dit artikel is al 363 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wat een bikkels! Tilburg Trappers speelt drie keer dit weekend

Inderdaad! Tilburg Trappers speelt dit weekend maar liefst drie wedstrijden. Wat een bikkels! Op vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen Harzer Falken op het programma, zaterdag spelen ze de inhaalwedstrijd tegen Preussen Berlin en op zondag reizen de Trappers naar Harzer Falken!

Voor beide thuiswedstrijden zijn nog kaarten te koop en voor de thuiswedstrijd tegen Harzer Falken geven we zelfs kaarten weg.

Wat een bikkels!

Diep respect voor de spelers van Tilburg Trappers! Zij reizen jaarlijks duizenden kilometers door Duitsland en willen ook dit jaar weer het hoogst haalbare: de derde titel in de Oberliga op rij. En dan te bedenken dat de meeste spelers naast hun ijshockeyloopbaan ook nog een maatschappelijke carrière hebben en een gezin onderhouden.

Stand op de ranglijst

Momenteel staan de Trappers, met een wedstrijd minder gespeeld, op de vijfde plaats met 12 punten. Koploper Leipzig heeft momenteel 16 punten. Wanneer de Trappers dit weekend driemaal weten te winnen, is de kans aanwezig dat ze na dit weekend lijstaanvoerder zijn.

Reageer op dit bericht