Nieuws

oogop2018
Let op! Dit artikel is al 293 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wat verdient er een plek op de Tilburgse begroting?

Hoewel het 2018 nog wat ver weg klinkt, wordt er in Tilburg al volop over nagedacht. Niet alleen door de gemeenteraad, maar ook door de Tilburgers zelf. Naast de raad hebben ook de bewoners de kans om een idee in te dienen voor de Tilburgse begroting van 2018.

Tot 30 oktober krijgt iedereen de kans om via het platform ‘met het oog op 2018‘ zijn of haar idee voor de volgende begroting in te dienen. Welke ideeën leven er bij inwoners, belangenverenigingen, organisaties, wijken en buurten? Hebben zij plannen waarvan ze zeggen: ‘die verdienen een plek in de begroting voor 2018’? Zijn er Tilburgers met voorstellen waarvoor in 2018 geld vrijgemaakt moet worden? Dat wil de raad graag weten.

Plannen indienen

In de begroting staat welke kant het op moet met Tilburg. Op het gebied van wonen, groen, verkeer, veiligheid, milieu, onderwijs, sport, bedrijvigheid, wijken en buurten, zorg, sociale voorzieningen en meer. Alle ingediende plannen worden op het platform gepubliceerd en zijn openbaar. Je kunt dus ook de plannen van anderen bekijken. Die kun je liken als je vindt dat een plan steun verdient.

Reageer op dit bericht