Nieuws

waterjump festival
Let op! Dit artikel is al 319 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Waterjump viert laatste zomer zonder stadsstrand met festival

Stadsstrand Waterjump is de afgelopen jaren een begrip geworden in Tilburg met vele zonnige dagen in het zand, silent disco-feestjes en grote festivals. Helaas was 2016 het laatste jaar op de Twentestraat en zal de nieuwe locatie in 2018 geopend worden. Toch is er reden voor een feestje: 2017 zal de laatste zomer zonder stadsstrand zijn en dit wordt groots gevierd met het Waterjump Festival.

Waterjump Festival

Ondernemers Paul de Kanter en Dirk Stolk trekken met het festival eenmalig naar de Spoorzone, alwaar zij 4 area’s bij de Hall of Fame zullen creëren. Hier kan op zaterdag 30 september, van 14:00 – 02:00 uur, gedanst worden op alle genre’s: van rnb en hiphop tot house en techno en van disco classics tot een silent disco. De line-up van deze area’s zal later bekendgemaakt worden.

Kaartverkoop

Aanstaande vrijdag 14 juli om 18:00 uur start de eerste ronde van de kaartverkoop. Deze gelimiteerde super-early-bird-tickets kosten slechts €10. Hierna stijgen de prijzen naar €15,- (early bird), €20,- (regular) en €25,- (late). Voor het laatste nieuws rondom het festival kun je het beste het facebookevenement in de gaten houden.

Reageer op dit bericht