Nieuws

karaokebar
Let op! Dit artikel is al 315 dagen oud en wellicht niet meer relevant

We mogen bijna: Tilburgse karaokebar The End opent begin mei

Goed nieuws voor iedereen die dolgraag met een microfoon in de hand staat mee te blèren. Karaokebar The End opent namelijk begin mei al haar deuren aan de Tilburgse Heuvel! De karaokebar formule met vestigingen in Groningen en Amsterdam komt in het voormalige pand van Chupito’s.

Eigenaren Gabriel Bibiloni en David Beck zetten voor de start van The End een succesvolle crowdfunding-campagne op. In totaal haalden ze €200.000 op, genoeg om direct van start te gaan met de verbouwing. De eigenaren geven aan in de eerste twee weken van mei te openen, in het gunstigste geval al op 1 mei.

De indeling van de bar

Bij opening in mei is de benedenverdieping al klaar om los te gaan. Daar staat een bar om wat moed in te drinken en een podium met benodigde schermen en microfoons. De bovenverdieping gaat later open. Daar kun je privékamers huren met een eigen geluidsinstallatie, microfoons en een tap. Om een idee te geven van de kosten: in de vestiging in Groningen betaal je €85 voor zo’n kamer voor drie uur.

De Tilburgse vestiging van The End is elke dag geopend, zeven dagen in de week. Check voor meer informatie ook even de website.

Reageer op dit bericht