weCare Media: een goede website/-shop hoeft niet duur te zijn

wecare media

Michael van de Rijt en Dwayne Snoeren zijn de eigenaren van het internetbureau weCare Media in Dongen. Het duo heeft een grote passie voor het web en is van mening dat een goede website of webshop niet duur hoeft te zijn. Michael en Dwayne waren al vroeg van plan om samen een internetbedrijf te starten en hebben van hun hobby hun werk gemaakt. Met samen meer dan 15 jaar ervaring en kennis hebben zij hun kwaliteiten gecombineerd en gevormd tot één bedrijf: weCare Media. 

Online succesvol

weCare Media is gespecialiseerd in het maken van websites en webshops. Michael en Dwayne streven ernaar dat hun klanten succesvol online worden. Het bedrijf heeft klanten door heel het land. Wat het doel is? “Mooie dingen bouwen, klanten tevreden houden en ondersteuning bieden om hun weg online te vinden”.  Het duo ervaart veel plezier in het maken van websites en webshops. En dat komt goed uit, want steeds meer ondernemers hebben een website/webshop nodig. Het is het visitekaartje van je bedrijf en steeds meer aankopen worden online gedaan.

Voordelen weCare Media

Een aantal voordelen van weCare Media: “Er is één aanspreekpunt voor alle services. Als je een vraag of probleem hebt kun je altijd bij ons terecht. Je betaalt voor één pakket dat alles verzorgd.”. In dat pakket zit niet alleen het bouwen van de website, daarnaast verzorgen zij ook de webhosting en het vastleggen van je domeinnaam en e-mailadressen. Het duo is zowel telefonisch als via de online chat op hun website beschikbaar.

Voor een website pakket betaal je eenmalig €149,- aan opstartkosten en €17,50 per maand. Voor een webshop pakket betaal je eenmalig €299,- aan opstartkosten en €24,50 per maand. Daarnaast vertellen zij dat je niet vast zit aan contracten. “Mocht een klant niet tevreden zijn, dan kunnen zij altijd de samenwerking beëindigen.”.