Nieuws

Vacatures

Wederom nieuwe vacatures in en rondom Tilburg! Zit jouw nieuwe werkgever erbij?

Een nieuwe week is weer begonnen en dat betekent: nieuwe vacatures. Iedere maandag zetten wij ze weer voor je op een rijtje. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Bekijk dan de uitgelichte vacatures van deze week, wie weet zit jouw toekomstige werkgever er wel tussen!

Sociale aanpakker gezocht bij MExT

MExT is dé leverancier van praktische EHBO-diensten en producten voor meer dan 350.000 bedrijven en instellingen in de Benelux en Duitsland. Op dit moment zijn ze op zoek naar medewerk(st)ers voor het callcenter. Als lid van het callcenter-team, bel jij de potentiële klanten op en plan je afspraken in voor de vertegenwoordigers. Ben jij sociaal en een echte aanpakker? Bekijk dan de vacature hieronder.

De Beren zoekt keukenmedewerk(st)er

De Beren is uitgegroeid tot een succesvolle keten met locaties verspreid over heel Nederland. Daar valt Tilburg natuurlijk ook onder. In Tilburg hebben we een gezellig restaurant bij de Euroscoop. Daarnaast heeft De Beren ook een bezorgrestaurant hier in Tilburg op de Schouwburg Promenade. De Beren vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in hun restaurant. Daar kan jij ze bij helpen! Bekijk de vacature hieronder.

Een afwisselende bijbaan bij Dufec

Vind jij veel afwisseling in je werk belangrijk? Dan is werken bij Dufec wat voor jou! Dufec voert verkeersonderzoeken uit door heel Nederland en België. Een ochtend kruispunten tellen in Antwerpen, of een middag fietsen tellen in Tilburg. Bij Dufec zie je veel plaatsen en krijg je wisselende taken. Check de vacature hieronder.

Werken voor verschillende Tilburgse horecabedrijven

Een carrière in de horeca is uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde, zeker niet wanneer je werkt voor deze gelijknamige werkgever. Onder Carrière in de Horeca vallen namelijk verschillende mooie Tilburgse bedrijven zoals Mercure, ibis, Grand Café Puur en Restaurant Taste!. Je bepaalt je eigen diensten en tijden en extra leuk is dat jij je ook kan inschrijven voor diensten op een andere plek dan jouw reguliere werkplek. Ben je even toe aan wat nieuws, kies je gewoon even voor een andere werkomgeving. Benieuwd naar de vacatures? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje.

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: