Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1262 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wederom ‘volle bak’ bij Willem II met de BOB Kerstborrel

Regio Business verwacht op maandag 14 december 2015 meer dan 900 bezoekers op de BOB Kerstborrel in de Businesslounge van het koning Willem II stadion in Tilburg. De samenwerkende partijen waaronder Willem II, Bonheur Horeca Groep en Regio Business, organiseren dit business-event voor de tweede keer, na het grote succes van afgelopen jaar. 

Foto: Daniël Thomassen

Ondernemers en businessprofessionals

Vanaf 15.00 uur stroomt de Businesslounge van het stadion vol met ondernemers en businessprofessionals uit de regio die allereerst een BOB Masterclass bij zullen wonen van Frank Kranke, auteur en spreker. Rampondernemer Frank Krake deelt de achterkant van de medaille van het ondernemerschap. Succes komt nooit zomaar uit de lucht vallen en als je de bodem niet hebt gezien, dan weet je de top niet te waarderen. Hij vocht tegen banken en faillissementen. Op humoristische wijze deelt hij zijn ervaringen met het publiek.

Borrel

Vervolgens start om 17.00 uur de borrel waar bezoekers op een laagdrempelige manier contact kunnen leggen met elkaar en kennis kunnen uitwisselen. Ze worden goed verzorgd met diverse winterse lekkernijen, live-entertainment en een afterparty vanaf 21.30 uur in de Hit Profit Box verzorgd door Exclusive Deejays. Het stadion wordt spectaculair uitgelicht zodat men weet waar te zijn. Aanmelden kan nog via het platform www.regio-business.nl. Ook als men niet eerder een BOB Borrel heeft bezocht, kan men vrijblijvend de BOB Kerstborrel bezoeken.

Business Ontmoet Business

BOB staat voor Business Ontmoet Business. Regio Business is de organisatie achter BOB en faciliteert zakelijke contacten tussen ondernemers via BOB Events, het online platform www.regio-business.nl en twee zakenmagazines voor regio’s Midden-Brabant en Noordoost-Brabant. De afgelopen twintig jaar is de BOB Borrel uitgegroeid tot een begrip in de regio en een ontmoetingsplaats waar kennis, kaartjes en opdrachten volop worden uitgewisseld.

Reageer op dit bericht