Weekend uittips XXL: dit mag je niet missen in Tilburg

weekend uittips

Door Hemelvaartsdag maken veel Tilburgers er een extra lang weekend van. Begrijpelijk, want het wordt schitterend zomers weer. Dit weekend hoef je niet thuis te blijven zitten want er wordt weer enorm veel georganiseerd in de regio. Lees snel verder als je niets wilt missen in Tilburg dit weekend. 

Hele weekend

Kermis Stappegoor

Dit weekend is de laatste mogelijkheid om Kermis Stappegoor te bezoeken. De kermis is gratis toegankelijk en hanteert vriendelijke attractieprijzen. Bekijk dit artikel over de kermis voor meer informatie.

Woensdag 24 mei 2017

Pirates of the Carribean night bij Euroscoop

Ben jij fan van Pirates of the Carribean films? Dan ben jij woensdagavond in Euroscoop te vinden. Ze organiseren een mooie thema-avond rond de film.

Chunky Woo in Cul de Sac

Eén avond, drie bands! Je krijgt vanavond waar voor je geld bij Cul de Sac op de Korte Heuvel. MOOON, Storksky en Jellephant & The Phantoms vullen de avond met fijne melodieuze rock.

Daisy’s Dj Team in Café Philip

Het dj-duo van feestconcept Daisy timmert de laatste maanden behoorlijk aan de weg. Woensdagnacht staan ze in Café Philip. De clubavond is gratis te bezoeken.

Donderdag 25 mei 2017

Tattoo for Jermaine bij Bobson Ink

Wil jij een tatoeage en tevens het goede doel steunen? Verschillende tattoo artiesten zetten zich donderdag in voor de Stichting Main Life. Je kunt binnenlopen en direct een tatoeage laten zetten.

Dancetour in het Leijpark

Een gratis festival pakken op Hemelvaartsdag? Dat kan! Dancetour strijkt weer neer in één van de mooiste parken van de stad. De line-up bestaat onder andere uit Bizzey, The Partysquad en Ruthless.

Jong Tilburg Zingt in de Stadhuisstraat

Het kleine zusje van Tilburg Zingt wordt op Hemelvaartsdag georganiseerd. Vanaf 13:30 uur laten verschillende kinderen hun zangkunsten horen aan het aanwezige publiek. De toegang is gratis.

Nachtcollege in Poppodium 013

Wat begon als studentenfeest in Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste housefeesten in Nederland. Voor de beste house en techno ben je donderdagavond in de poptempel van Tilburg te vinden.

Vrijdag 26 mei 2017

Voorronde Miss Travestie Verkiezing 2017

De tweede editie van de Miss Travestie Noord-Brabant Verkiezing wordt dit jaar georganiseerd. De voorronde vindt vrijdagavond bij Boerke Mutsaers plaats.

Dansen in de Hemel bij Heavens Kitchen

Deze clubavond is al jarenlang een succes aan de Piushaven. Vrijdagavond staat een nieuwe editie op het programma met de lekkerste sounds uit de 80’s en 90’s.

Draaimolen indoor bij Dudok Tilburg

Draaimolen zet Tilburg op techno- en deephouse gebied goed op de kaart. Vrijdagavond en -nacht organiseren ze weer een indoor feestje in Dudok Tilburg.

Zaterdag 27 mei 2017

Trappistenloop PUUR

Vanaf Abdij Koningshoeven is een ronde van vijf kilometer uitgezet die deelnemers 1, 2 of 3 keer kunnen afleggen. De opbrengsten van het evenement gaan naar het goede doel.

Speelgoedmarkt in de Vincentshop

Van 11:00 – 15:00 uur kun je mooie tweedehands spulletjes tegen lage prijzen scoren. Op zoek naar speelgoed voor de kids? Dan mag je deze markt niet missen.

Clubavond Buitengewoon in Café Philip

Tijdens deze gratis clubavond kun jij genieten van dj-sets van Kriss One, Mr. Wonder, Donny Stacks, Bofkonten en Chimp. De avond wordt gehost door MC Bohdy.

Zondag 28 mei 2017

Marathon Tilburg

Voor het eerste in de stadsgeschiedenis heeft Tilburg een marathon. Alles over deze marathon kun je in dit artikel lezen.

Tilburgse Tonnen Tocht op het Piusplein

Verschillende brouwerijen presenteren hun lente- en zomerbieren op het Piusplein. Voor €10,- kun je acht verschillende biertjes proeven.

Grote snuffelmarkt bij het Koning Willem II Stadion

Rondom het stadion staan honderden kramen waar je kunt snuffelen tussen de leukste prullaria. Liefhebbers van tweedehands spulletjes mogen deze snuffelmarkt niet missen.

Kleintje Hollands op de Heuvel

Dé playback- en soundmixshow voor mensen met een verstandelijke beperking keert weer terug op de Heuvel. Dit wordt aangevuld met optredens van onder andere Corry Konings en Frank Smeekens.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.