Weergoden goedgezind: Reeshofpark loopt vol tijdens derde Muzenconcert [foto’s]

muzenconcert

Het KNMI waarschuwde dinsdag met code geel voor zware onweersbuien in het land. Heel Tilburg, en met name de bewoners van de Reeshof, hielden de hele dag buienradar in de gaten want ’s avonds stond er weer een muzenconcert in het Reeshofpark op het programma. De weergoden hebben gelukkig hun best gedaan. Het bleef namelijk droog.

Daardoor stroomde het Reeshofpark weer vol met honderden festivalgangers die kwamen genieten van een optreden van Knock Out The Band.

Fotoreportage Muzenconcert

Vorige week sloegen wij vanwege het onheilspellende weer een weekje over, maar deze week waren we er uiteraard weer bij. Fotograaf Bas Haans maakte een mooie reportage. Het volledige fotoalbum kun je vinden door hier te klikken. Een kleine sfeerimpressie zie je hieronder.

Volgende week laatste Muzenconcert

Wil jij nog een gratis Muzenconcert bezoeken deze zomer? Dan heb je volgende week dinsdag de laatste kans. Dan komt de Jan van Brusselband langs voor een spectaculair optreden. Niet alleen in het Reeshofpark worden gratis concerten georganiseerd deze zomer. Ook bij Grotto in de Oude Warande geniet je op zaterdagmiddagen van live optredens. Het programma: