Wegen succes verlengd: Fitte Vogels gaan dóór

Nu de bewoners in Groenewoud gezien hebben hoe goed het werkt om 100 dagen samen met je buurtgenoten te sporten en gezond te eten, is de buurt aangestoken. Op 14 maart gaan vijf nieuwe teams van start. Deze keer niet alleen volwassenen, maar ook een flinke groep kinderen uit de bovenbouw van basisscholen de Alm en Don Sarto is enthousiast en doet samen met hun ouders mee. De pubers uit de buurt laten zich niet kennen en vormen een eigen groep.

Sponsoractie

Bij de start van de nieuwe groepen houden we een sponsoractie voor Jacky Leijten, inspirator van de Fitte Vogels in de buurt. Jacky Leijten fietst dit jaar voor de derde maal de Alpe d’HuZes voor zijn zieke moeder. De buurt en iedereen die dat wil wordt uitgedaagd om op zaterdag 14 maart mee te doen aan de sponsoractie.

De partners 

De partners van Fitte Vogels in de buurt, Contour de Twern, ProFit, Sportbedrijf, studenten van Fontys Sportopleiding, GGD Hart voor Brabant, 13Volt en JUMBO organiseren gezamenlijk een sportparcours door de wijk met als thema: Fitte Vogel in 1 dag!

flyer fitte vogels def.indd

Strippenkaart

Tussen 13.00 uur en 15.30 uur koop je voor €3,- je strippenkaart bij de Spijkerbeemden. Een route met zumba, conditiemeting, gezonde smoothie, mini workshop gezonde boodschappen doen bij JUMBO, Bootcamp workout en sport bij VV Broekhoven. Zo beleef je in korte tijd hoe een Fitte Vogel zich voelt! Alle opbrengst is voor Jacky´s Alpe d´HuZes.

Startsein

Om 15.30 geven ze het startsein voor de nieuwe Fitte Vogels bij VV Broekhoven, die vanaf dat moment weer 100 dagen aan de slag gaan met sport en bewegen en gezonde voeding, onder begeleiding van fanatieke sportcoaches en teamcoaches uit de buurt.