Nieuws

wegomleidingen koningsdag
Let op! Dit artikel is al 754 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wegomleidingen tijdens Koningsnacht en Koningsdag

Je hebt het al kunnen lezen op Tilburg.com: er zijn volop evenementen tijdens Koningsdag en Koningsdag in Tilburg. Hierdoor kan het voorkomen dat straten zijn afgesloten er wegomleidingen van kracht zijn.

Bekijk hieronder welke wegomleidingen er zijn door evenementen tijdens de oranje feestdagen. Bekijk alle actuele wegomleidingen op de website van gemeente Tilburg. Check ook meteen even het artikel wat we maakten over de bereikbaarheid tijdens Koningsdag en Koningsnacht als je meer wilt weten over nachtvervoer en openingstijden van parkeergarages en fietsenkelders.

Wegomleidingen door Koningdag en Koningsnacht

  • Van maandag 25 april 19.00 uur tot woensdag 27 april 06.00 uur is een gedeelte van de Schouwburgring, het Stadhuisplein en het Willemsplein afgesloten. Deze wegafsluiting veroorzaakt grote hinder en heeft te maken met Tilburg Zingt. Je kunt dit gedeelte van de stad maar beter vermijden als je met de auto bent.
  • Op woensdag 27 april is de Korvelseweg afgesloten van 07.00 uur tot en met 21.00 uur. Deze wegafsluiting heeft met de braderie te maken op Koningsdag.
  • Op woensdag 27 april is de Korenbloemstraat afgesloten van 12.00 uur tot en met 20.00 uur. Deze wegafsluiting heeft te maken met het luchtkussen van een buurtfeest.
  • Op woensdag 27 april is er een kleine hinder bij de rotonde Burg. Damsstraat en Burgemeester Raupstraat van 08.00 uur tot en met 23.00 uur. Deze hinder heeft te maken met het Koningsdagfeest.

Reageer op dit bericht