Welk soort polsbandje kiezen voor jouw evenement?

Polsbandjes kun je op diverse manieren inzetten voor evenementen. Bijvoorbeeld als give-away, toegangscontrole, leeftijdscontrole of als aandenken. Maar hoe kies je het juiste soort polsbandje? Dit hangt af van verschillende factoren, namelijk het type sluiting, materiaal en de duur van het evenement.

Bijdrage van en geschreven door 24 Webvertising

Bedrukte overdraagbare polsbandjes

Overdraagbare polsbandjes zijn polsbandjes die je eenvoudig om en af kunt doen. Dit type polsbandje wordt vooral gebruikt als promotionele give-away of aandenken aan een evenement. Daarnaast worden siliconen polsbandjes vaak ingezet om een goed doel te promoten of als modeaccessoire. Overdraagbare polsbandjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten, namelijk elastische, siliconen en textiel. Een overdraagbaar polsbandje van textiel heeft een plastic schuifsluiting. Het voordeel aan overdraagbare polsbandjes is dat ze rekbaar of verstelbaar zijn, zodat iedereen ze past. Daarnaast heb je ook keuze uit diverse breedtes van het bandje.

Wanneer je polsbandjes met logo of een tekst als give-away wilt gebruiken, kun je het best elastische of siliconen polsbandjes bedrukken.

Niet overdraagbare polsbandjes met bedrukking

Niet overdraagbare polsbandjes hebben een eenmalige sluiting. Dit is handig wanneer je niet wilt dat de polsbandjes onderling doorgegeven kunnen worden. Bijvoorbeeld voor toegangs- en/of leeftijdscontrole. Niet overdraagbare polsbandjes zijn verkrijgbaar in diverse materialen, namelijk tyvek, vinyl en textiel. Deze polsbandjes hebben allemaal een eenmalige sluiting, maar verschillen van kwaliteit en gebruiksduur. Zo zijn tyvek en vinyl polsbandjes geschikt voor korte evenementen en textiel polsbandjes voor langdurend evenementen. Organiseer je een meerdaags evenement? Dan raden wij textiel polsbandjes aan. Deze polsbandjes zitten comfortabel, hebben een hoge slijtvastheid en dienen wanneer je evenement voorbij is als een leuk aandenken.

Polsbandjes met eigen ontwerp

Naast dat je keuze hebt uit vele soorten polsbandjes, kun je de polsbandjes voorzien van een ontwerp naar wens. Je hebt keuze uit vele kleuren polsbandjes die je kunt voorzien van een bedrukking. Bij sommige soorten kun je de polsbandjes nog extra mooi maken door gebruik te maken van glitters, glow in the dark of een gouden/zilveren bedrukking. Hierdoor worden jouw polsbandjes nog feestelijker. Je kunt een polsbandje aan de buitenkant bedrukken of kiezen voor een bedrukking in de binnen- en buitenkant. Het is ook mogelijk om textiel bandjes te borduren in plaats van bedrukken. Bij borduren kun je gebruikmaken van wel acht kleuren garen in één design.

Wil je polsbandjes bedrukken voor jouw evenement of feest? Vind dan nu het perfecte polsbandje voor jouw evenement tussen onze diverse soorten.