Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3518 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wereldwinkel Tilburg organiseert veiling voor goede doel

Iets doen voor het goede doel terwijl je een ballonvlucht maakt, geniet van een verwen arrangement of romantisch dineert? Bieden op een businesslunch met de wethouder van economische zaken Erik de Ridder ? Dat kan! Op 18 maart organiseert Wereldwinkel Tilburg een veiling om geld op te halen voor Van Hand tot Hand, een stichting die zich inzet voor Sri Lanka. De veiling vindt plaats in Bibliotheek Tilburg Centrum.
Burgemeester Noordanus zal als veilingmeester de hamer hanteren. Iedereen is welkom!

De Tilburgse stichting van Hand tot Hand zet zich in voor het welzijn van de inwoners van Sri Lanka. Sinds de oprichting in 1994 richten zij zich voornamelijk op het verbeteren van de leefomstandigheden, onderwijs en opvoeding van kinderen. Zo bouwden zij diverse voorzieningen voor weeshuizen en scholen en zorgen zij voor hulpmiddelen zoals computers, brillen of boeken. Wereldwinkel-medewerker Tony Liem: “Als fairtrade cadeauwinkel kennen we de stichting en weten we dat het geld 100% besteed wordt in Sri Lanka. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. De stichting werkt alleen met vrijwilligers en zorgt voor een goede controle ter plaatse.”

Catering Prins Heerlijk
Liem is enthousiast over de veiling: “Het wordt een geweldig leuk evenement, met catering van Prinsheerlijk en muzikale omlijsting door het Vietnamees trio Ngo Hong Quang. De arrangementen en producten die geveild worden zijn beschikbaar gesteld door verschillende Tilburgse ondernemers. Er is eigenlijk voor ieder wat wils.”

De veiling vindt plaats om 15.00 uur in Bibliotheek Tilburg Centrum aan het Koningsplein in Tilburg.

Reageer op dit bericht