Nieuws

leukste vacatures in tilburg
Let op! Dit artikel is al 670 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werken bij Bonheur, Connexie of GroenRijk: dit zijn de leukste vacatures van Tilburg

Ben je op zoek naar een baan in regio Tilburg? Momenteel staan er meer dan 160 vacatures bij ons in de vacaturebank. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, lees dan even dit artikel! Wij zetten namelijk een aantal uitblinkers voor je op een rijtje. 

Staat jouw ideale job er niet bij? Zorg dan dat je ook een keertje door onze complete vacaturebank scrolt.

#1 Bonheur Horeca Groep zoekt eerste medewerker bediening

Voor de horecalocatie in het Koning Willem II Stadion zoekt Bonheur Horeca Groep een ambitieuze eerste medewerker met leidinggevende capaciteiten. Binnen deze functie ben je van begin tot eind betrokken bij en verantwoordelijk voor de evenementen, partijen en congressen die hier worden georganiseerd en ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever(s). Je stuurt de operationele afdelingen aan en werkt mee, met als doel: de gasten een optimale beleving bieden.

#2 Connexie zoekt sociaal wonder met rekenskills

Heb jij een positieve vibe, ben je behulpzaam en kun jij mensen snel op hun gemak laten voelen? En kun jij net zo goed prietpraten aan de telefoon als dat je dat aan de bar doet? Dan is Connexie mogelijk op zoek naar jou! Je kunt hier namelijk aan de slag als vestigingsmedewerker. Hier regel jij alle salarissen voor (payroll-)medewerkers. Jij verwelkomt nieuwe medewerkers en beheert de arbeidscontracten. Meer weten?

#3 GroenRijk Tilburg zoekt een voltijd hovenier

GroenRijk Tilburg is op zoek naar een voltijd hovenier voor particuliere opdrachten. Heb jij groene vingers en ben jij een echte aanpakker? Dan is dit mogelijk de baan voor jou! Als hovenier zorg jij ervoor dat de tuinen er netjes uitzien. Je groenkennis en precisie komen hierbij samen om het resultaat te leveren waar de klant blij mee is. Meer weten over de werkzaamheden en voorwaarden?

#4 mijnPIN zoekt allround medewerker

mijnPIN levert de ‘coolste’ betaalterminals van Nederland. In de vestiging in Tilburg worden de betaalterminals geconfigureerd en verstuurd. De functie is veelzijdig. Deze bestaat uit plannen, voorbereiden, configureren en inpakken van de bestellingen, onderhoud klantencontact en pro-actief verkopen van producten. Het betreft een functie voor 24 of 32 uur.

#5 Gemeente Tilburg zoekt medewerker beweegteam onderwijs

Gemeente Tilburg is op zoek naar een medewerker beweegteam onderwijs. Heb jij ervaring in het basisonderwijs en lichamelijke opvoeding? Dan is dit mogelijk de baan voor jou! Binnen deze functie geef je bewegingsonderwijs aan groep 1 tot en met groep 8. Je bent verantwoordelijk voor de motorische leerlijn van het basisonderwijs. Daarnaast houd jij jezelf bezig met het totale naschoolse sportaanbod.

  • Bekijk hier alles over de vacature en solliciteer direct!

#6 DMG zoekt een medewerker klantenservice

De Mandemakers Groep is op zoek naar een medewerker klantenservice voor in Waalwijk. Een vraag beantwoorden of een oplossing bieden? Bij jou staat de klant altijd centraal! Heb jij mbo 4 werk- en denkniveau? Is je Nederlandse taal perfect? En ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Dan ben je helemaal geschikt!

Meer vacatures

Zit dé functie er voor jou nog niet bij? Check dan eens de andere vacatures die momenteel online staan in onze vacaturebank. Zorg ook dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht