Nieuws

Hoppenbrouwers Techniek
Let op! Dit artikel is al 436 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werken bij Hoppenbrouwers Techniek? Kom solliciteren in het Reuzenrad!

Hoppenbrouwers Techniek nodigt werkzoekenden uit om woensdag 24 juli van 13:00 tot 15:00 te komen speed solliciteren in de Reuzenrad op de Tilburgse Kermis.

Groot tekort technisch personeel

Werkplezier is een belangrijke kernwaarde van Hoppenbrouwers Techniek ook tijdens de zoektocht naar potentiele collega’s in deze krappe arbeidsmarkt. Tijdens de Tilburgse kermis gaat Hoppenbrouwers Techniek op een creatieve manier opzoek naar deze potentiele collega’s. Via een speedmeet in een reuzenrad kunnen werkzoekenden op een laagdrempelige manier kennis maken met de organisatie.

Woensdag 24 juli, Attractie Reuzenrad Stadhuisplein, 13:00 tot 15:00 uur.

Familiebedrijf

Met meer dan 100 jaar ervaring en 1000 werknemers is Hoppenbrouwers uitgeroeid tot een modern installatiebedrijf. De droom van Hoppenbrouwers is om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te zijn voor medewerkers, scholen en klanten. Door het werken met zelfsturende teams lukt het Hoppenbrouwers de kernwaarden van het familiebedrijf vast te houden en wordt ondernemerschap gestimuleerd. Hoppenbrouwers staat open voor nieuwe collega’s die groeikansen willen benutten en persoonlijke ambities waar willen maken.

Kijk voor actuele vacatures op deze pagina.

Reageer op dit bericht