Werken in de Tilburgse binnenstad: 5x leuke bedrijven (& bijbehorende vacatures)

Weekend uittips

De zomer is voorbij, de centen zijn op en het échte leven begint weer langzaam op gang te komen. Ben jij daarom op zoek naar een (bij)baan? Ben je om je heen aan het kijken voor een nieuwe uitdaging? Of heb je eindelijk je diploma binnen en wil je meteen aan de slag? Wij helpen je verder! Deze week lichten we vijf leuke bedrijven (plus vacatures) uit die te vinden zijn in de bruisende binnenstad van Tilburg. 

Zit jouw ideale baan er niet bij? Neem dan eens een kijkje in onze vacaturebank. Daar vind je gemiddeld zo’n 150 vacatures in (regio) Tilburg.

#1 MediaMarkt

Dé marktleider op het gebied van consumentenelektronica, MediaMarkt, heeft een zeer goedlopende winkel in hartje Tilburg. Zij zijn momenteel op zoek naar zowel parttime als fulltime ondersteuning. Een aantal voordelen van werken bij MediaMarkt zijn: het héle fijne salaris, voordeel op jouw fitnessabonnement, aantrekkelijke personeelskorting en de doorgroeimogelijkheden!

Bekijk hier alle vacatures:

#2 HAVANA

Wil je je in Caribische sferen wanen (maar dan dichtbij huis)? Dan kom je al snel uit bij HAVANA aan de Heuvel. Het restaurant, waar je overigens ook heerlijke cocktails kunt krijgen, is momenteel op zoek naar (parttime & fulltime) versterking. Ideaal voor naast je studie of als vaste baan. Voordelen: je werkt in een jong en ambitieus team, het is altijd gezellig druk en je verdient een prima salaris!

Bekijk hier alle vacatures:

#3 Teleperformance

Ergens tussen het station, Dwaalgebied en het kernwinkelgebied vind je Teleperformance Tilburg. Hier bevindt zich de klantenservice van drie grote Nederlandse bedrijven: Bol.com, MediaMarkt en Ziggo. Lijkt het je leuk om mensen verder te helpen met hun problemen, te werken op flexibele uren en in je pauze zo de stad in te lopen? Bekijk hieronder dan de vacatures:

TIP: op vrijdag 23 augustus vindt van 12.00 tot 14.00 uur een open sollicitatieronde van Teleperformance plaats bij Pathé Tilburg. Meld je aan door een appje te sturen naar Yoni van Teleperformance (06 11 13 91 39) of door een mailtje te sturen naar info@tilburg.com. Alle sollicitanten krijgen ook nog eens een gratis bioscoopkaartje!

#4 Mercure Hotel Tilburg Centrum

Centraler dan dit gaat het niet worden: Mercure Hotel Tilburg Centrum ligt op de hoek van de Heuvel en de Heuvelring. Hier staat een hechte en gezellig club mensen iedere dag klaar om gasten een vertrouwd gevoel te geven. Wil jij onderdeel uit gaan maken van deze club? Dat kan, Mercure heeft namelijk een aantal leuke vacatures open staan.

TIP: bekijk ook eens de vacatures van IBIS Tilburg, Heuvelpoort, Taste! en Grand Café Puur.

#5 Gastrobar RIX

De nieuwste aanwinst van Tilburg zoekt versterking! Gastrobar RIX, een bistro anno 2019, opent op donderdag 22 augustus haar deuren op het Piusplein. Wil jij graag vanaf de start betrokken zijn bij deze nieuwe zaak? Dat kan! Ze zijn namelijk op zoek naar mensen die parttime willen komen werken in de bediening of afwas.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: