Nieuws

leuke vacatures
Let op! Dit artikel is al 395 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werken in de zorg, als monteur, manager, marketeer en meer: 13x leuke vacatures in Tilburg en omgeving

Nieuwe week, nieuwe kansen! En dat geldt ook voor jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Want er staan weer een heleboel vacatures bij ons online en zoals je van ons gewend bent, lichten we er een aantal voor je uit. Lees snel verder. 

Foto (Amarant): Nick Luypen Fotografie

Uitgelichte vacatures

Werken bij Amarant

Amarant heeft momenteel een aantal openstaande functies. Lijkt het jou leuk om voor deze gave werkgever te mogen werken? Check dan eens onderstaande vacatures. Misschien zit er wel iets voor je bij.

Coolblue zoekt junior monteurs

Heb jij technisch inzicht? Twee rechterhanden? En ben je op zoek naar een leuke baan in Tilburg (minimaal 32 uur) bij een bedrijf waar je nog flink kunt doorgroeien? Dan ben je mogelijk geschikt als junior monteur bij Coolblue.

Meer leuke vacatures

Maar er is natuurlijk veel meer. Bijvoorbeeld:

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 110 vacatures online en daar zitten nog veel meer toffe functies tussen. Van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: