Nieuws

Baan in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 430 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werken in Tilburg: de leukste (bij)banen op een rij!

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in Tilburg? Zoek dan niet langer en bekijk gewoon even dit artikel (en onze vacaturebank). Wij hebben namelijk meer dan 175 vacatures in Tilburg en omstreken op onze website staan en zetten graag een aantal toppers voor je op een rijtje.

Werken bij MediaMarkt

In het hart van Tilburg, aan het Pieter Vreedeplein, vind je MediaMarkt Tilburg. MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica en heeft maar liefst 49 winkels door het hele land. Wil jij onderdeel uit maken van dit bedrijf vol jonge, gemotiveerde medewerkers? Ze zijn op zoek naar mensen op verschillende posities:

Meer vacatures bij MediaMarkt Tilburg? Kijk dan even op deze pagina.

Werken bij EVE

EVE is misschien wel een van de mooiste restaurants van Tilburg. Het restaurant is gevestigd in de voormalig polygonale loods in de Spoorzone en heeft, naast een prachtig interieur, ook een hele fijne kaart. Momenteel zijn zij op zoek naar werknemers op een aantal verschillende posities:

Werken bij Tilburg.com

Ja ja, ook bij Tilburg.com komen wij op het moment handjes te kort. Daarom zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor zes tot acht uur per week. Lijkt het je leuk om in een jong, gezellig team te werken? Ben je gerust een Pietje Precies te noemen? En heb je ervaring in een soortgelijke functie? Dan ben jij misschien wel wie wij zoeken. Bekijk hier de complete vacature en solliciteer direct!

Werken bij Beekse Bergen

Het hoogseizoen voor horeca en toerisme staat weer voor de deur. Daarom kunnen ze bij Beekse Bergen wel wat hulp gebruiken! Momenteel hebben zij diverse vacatures openstaan voor het Safari Park, Speelland, Vakantiepark en Safari Resort.

Voor alle vacatures bij Beekse Bergen, bekijk even deze pagina!

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht