Werken op de Tilburgse terrassen: de leukste horeca vacatures op een rij!

horeca vacatures

Woehoeeeee, de zon breekt voor het eerst dit jaar écht even door! Het kwik stijgt deze week naar een fijne 12 graden en er is (als het goed is) geen wolk te bekennen. Misschien nog niet helemaal terrasweer te noemen, maar het zorgt in ieder geval wel voor aardig wat terraskriebels. Ook bij alle Tilburgse horecaondernemers! En daarom zijn zij op zoek naar fijn personeel om de lente en zomer door te knallen. Wij zetten de leukste horeca vacatures voor je op een rij.

Beekse Bergen

Met vakanties in zicht en het lekkere weer in aantocht is Beekse Bergen weer op zoek naar horecapersoneel! Zowel voor het Safaripark, Safari Resort en Speelland:

Tilburgse binnenstad

Wil jij deze zomer lekker over de (Korte) Heuvel, het Piusplein of de Paleisring paraderen en dorstige Tilburgers van drankjes voorzien? Solliciteer dan zeker even op een van de onderstaande vacatures:

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: